AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Bolvadin ilçesinde Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu ziyaret etti.

“SANAYİ ESNAFIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZ”

Burada partililere seslenen Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Sevim, “Bugün sabah milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya Bolvadin ilçemize geldi. Milletvekilimiz ile birlikte din görevlilerimiz ile bir araya geldik. Onlarla istişare ettik. Sonrasında yine teşkilatımızın emektarlarından Hasan Adak ağabeyimiz Sanayi esnafımız ile bizi bir araya getirdi. Yeni Sanayi Kooperatifimizde milletvekilimiz ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ettik. Onlarla bir araya geldik. Öncelikle biz şunu söyleyelim; Değerli kardeşlerim bizim derdimiz sadece seçim sürecinde sivil toplum kuruluşlarıyla derneklerle bir araya gelmek değildir. Sanayi esnafımızın derdi bizim derdimiz. Biz bu dertlerin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz ve Allah nasip ederse 1 Nisan'dan sonra da sık sık derneklerimiz ile sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelip bu dertlere elbirliğiyle çözüm üreteceğiz. Sanayimizin canlanması için birçok alanda yeni girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

“ARABA PAZARI KURULACAK”

 

İlçede araba pazarının yeniden canlanacağını söyleyen Sevim, “İnşallah en kısa sürede sanayimizde yeniden araba pazarımızın canlanması için girişimlerde bulunacağız. Bu birincisidir. İkincisi ise oraya Galericiler Sitesi'ni aktaracağız. İnşallah galerici kardeşlerimize orada yer vereceğiz. Dolayısıyla Sanayi esnafımızın işlerinin canlılığının artması için mücadele vermiş olacağız. Yine Sayın Milletvekilimiz orada sanayi esnafına bir müjde verdi. Bunu da sizlerle paylaşayım. Bu iki aşamalı bir müjde. Şu anda 15 günde 3 gün burada bulunan TÜVTÜRK muayene istasyonu aracı inşallah bundan sonra yapılan girişimler ile sabit bir şekilde sanayimizde bulunacak. Hiçbir yere gitmeden ayın 30 günü orada vatandaşlarımız araç muayenesini yaptırabilecekler. Sonrasında 2. aşama ise orada oluşturulacak bir yer tahsisi ile bina yapımı ile artık TÜVTÜRK muayene istasyonumuz Bolvadin sanayimizde bulunacak.”

 

“SEÇMENLERİN YÜZDE 70’İ BİZİ DESTEKLİYOR”

 

Henüz göreve gelmeden projeleri konuşulan bir belediye başkanı adayı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Sevim konuşmasında, “Bu, sizlerin sayesinde oluyor. Bu akşam bir ev toplantısına iştirak ettik. Bu toplantıda halkımızın samimiyeti, inancı ve bize bakış açısı bana çok büyük bir gurur verdi, mutluluk verdi. Kadın Kolları teşkilatımız Allah hepsinden razı olsun kapı kapı dolaşıyorlar. AK Parti'yi anlatıyorlar, bizleri anlatıyorlar, projelerimizi anlatıyorlar ve çok güzel dönüşler aldıklarını ifade ediyorlar. Bugün 350 kapıya gittiler. Gittikleri kapıların yüzde yetmişi kapılarda karşılamışlar ve insanlar Kadın Kolları başkanımız ile üyelerine ‘bize gelmenize gerek yok, bizim gönlümüz zaten sizde. Biz zaten AK Partiliyiz. Siz ziyaretlerinizi kararsız seçmene yapın’ diyorlar. Şükürler olsun bizim memleketimizin insanı kadirşinastır. Bolvadinlimiz AK Parti'nin değerini biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetini biliyor. Bizleri biliyor. Allah hepsinden razı olsun. Bizler de milletimize mahcup olmayacağız. 31 Mart'a kadar biz partimizin başarısı için çalışacağız ama asıl mesele 1 Nisan'da başlıyor. 1 Nisan'dan sonra da biz Bolvadin için çalışacağız. Milletimiz için çalışacağız. Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz. Onların yüzünü öne yedirmeyeceğiz. Biz bu memlekete layık olmak için hizmetlerimiz ile gayretlerimiz ile elimizden geleni yapacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. En önemlisi sizlere layık olacağız inşallah” ifadelerine yer verdi.

 

“HEM SİYASETTE HEM BÜROKRASİDE GÜÇLÜYÜZ”

 

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de konuşmasında, “Arkadaşlar insan muhabbet ettiğine meyleder. Ben de bugün memleketimdeyim. İl Başkanı sıfatıyla değil, sizin kardeşiniz, hemşireniz, evladınız olarak buradayım. Sayın Cumhurbaşkanımız şahsımı İl Başkanı atadıktan sonra sadece Bolvadin’imiz değil, 17 ilçe, bir merkez ve 41 belde olmak üzere toplam 59 seçim bölgemiz var. Her biri için ayrı ayrı koşturuyoruz. İnşallah 31 Mart'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bolvadin’in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Şimdiye kadar her zaman gerek ilçe başkanımız, gerek kendi hemşerilerimiz, partili partisiz hiçbir ayrım yapmadan 7 gün 24 saat telefonumuz her daim açıktır. Bundan sonra da açık olacaktır. Bolvadin, AK Parti kurulduğundan bugüne kadar AK Parti’ye destek vermiştir. Yapılacak çok iş var inşallah. Bolvadin makûs talihini yıkacak. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği müjdeyi sizlere hatırlatmak istiyorum. Bir yol problemimiz vardı. Bu sene içerisinde onun sözünü verdik. Bölünmüş yolumuz tamamlanacak. Haftaya ayın 15'inde Sağlık Bakanımız Afyonkarahisar’a geldiğinde Bolvadin Alkaloit Fabrikasına ilaç fabrikası sahipleri ile birlikte özel bir ziyaret gerçekleştirecek. Yine Sayın Tarım Bakan Yardımcımız Akif Bey hafta sonu burada olacak. Yine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Ahmet Koca beyefendinin Bolvadin için özel bir gayreti var. Bolvadin şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güçlü. Gerek siyasette gerek bürokraside. Türkiye'de Bolvadin ilçesinden başka iki bakan yardımcısı olan başka bir ilçe yok” dedi.

 

“KURTULUŞ ALKALOİT FABRİKASINDA”

 

Sezen ilçenin kurtuluşunun Alkaloit Fabrikası’ndan olacağını söyleyerek, “Dört yıllık fakülte için yeni kurulan Sağlık Bilimleri üniversitemizin Rektörü ile incelemelerde bulunacağız. İnşallah Bolvadin’imizin kurtuluşu Alkaloit Fabrikasından olacak. Sadece onlar değil cezaevidir, adliye gibi devam eden önemli yatırımlar var. Bolvadin inşallah kabuğunu kıracak. Bolvadin ampulü hiç söndürmedi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan hiç ayrılmadı. İnşallah yine devam edeceğiz. Bizim reisimiz yolumuz tektir. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda inşallah hep birlikte 31 Mart'tan sonra da koşturmaya devam edeceğiz. Belediye başkan adayımızın projelerine baktım. Bu projeler Afyonkarahisar'da ses getiren projeler. Bende İbrahim kardeşimiz ile birlikte yarın seçildikten sonra projelerini gerçekleştirmek için her türlü arkasında olacağım, takipçisi olacağım, destekçisi olacağım. İnşallah bunlardan daha fazlasını yapacağız. Biz Bolvadin halkına hizmet etmek için uğraşıyoruz. Biz Bolvadin sevdalısıyız. Gençlerimizin önü açık. Ben buradan onlara şunu söylüyorum hiçbirinizin gelecek kaygısı olmasın. İstikrar sürdüğü sürece istikbalinizden kaygı duymayın. İnşallah seçim noktasında da hiçbir kaygımız ve korkumuz yok. Bizim dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ımız var. Bolvadin halkımız basiret ve feraset sahibidir” dedi.

Editör: TE Bilişim