İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, karla mücadele eden personeli ziyaret etti. Başkan Çoban ziyarette şunları söyledi: 

“7 gün 24 saat görev başındılar”

Yağışının ilk saatlerinden itibaren koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarına başlayan Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz 7 gün 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

“Araç sayımızı artırmıştık”

Kar yağışının ve soğuk havanın İlimizde hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Çoban, "Ekiplerimiz gece boyunca mücadele ettiler ve her türlü olumsuzluğa karşı hazır bulunmaya devam ediyorlar. Karla mücadele sezonunu sorunsuz bir şekilde geçirmek için araç sayımızı arttırdık. Öncesinde tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. İş makinelerimiz ve karla mücadele ekiplerimiz 7/24 esasına göre teyakkuzda bekliyorlar. Vatandaşlarımızın kar yağışından etkilenmemesi, herhangi bir sıkıntı yaşamaması için büyük bir gayret ve özveri ile gece gündüz kesintisiz çalışan kahramanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu süreçte herhangi bir sorun yaşamaması için hep sahada olacağız. İnşallah başarılı bir karla mücadele sezonu geçiririz.” diye konuştu.