Gazilerin, şehitlerin ve şehit yakınlarının kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden İGM Başkanı Burhanettin Çoban “Şehitlerimiz ve gazilerimiz devletimizin toprağını böldürmemek, bayrağımızı indirtmemek, ezanımızı dindirtmemek ‘ölürsek şehit, kalırsak gazi’ diyerek çıktıkları mübarek yolda bizim ülkemizi bugünkü hallerde dik tutabilmek için hem kanıyla, hem canıyla bir mücadele içerisinde olmuştur. Şehitlerimizin geride bıraktığı eş ve çocukları, yakınları bizler için çok değerlidir.’’ şeklinde konuştu.
HAKKINIZ ÖDENMEZ
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerinin, çocuklarının, gazilerin ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını kaydeden Başkan Çoban, “Ne yaparsak yapalım, sizlerin, şehitlerimizin vatanımıza, milletimize vermiş oldukları destekleri karşılamamız hiçbir şekilde mümkün değil. Bugüne kadar ülkemize hizmet eden siz değerli gazilerimize, ülkemiz için şehit olan şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Çoban, 19 Haziran’da Olağan Genel Kurulu ile göreve gelen İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.