AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek seçim çalışmalarına çeşitli mahalle ve esnaf ziyaretleri ile devam etti. Bu ziyaretlere AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve partililer katıldı. Olucak Mahallesi’nde ‘mahalle toplantısı’ düzenleyen Zeybek, halka vaatlerini anlattı.

 

 

“OLUCAK’A PARK VE KAPALI SPOR SALONU YAPACAĞIZ”

Seçilmesi durumunda Olucak Mahallesi’ne yapacaklarını anlatan Başkan adayı Mehmet Zeybek, “Yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın desteği ile göreve gelip sizlerin hizmetkârı olmak için gece gündüz demeden çalışacağım. Afyonkarahisar’da bu soğuk havada yüreğimi ısıtan desteğiniz için çok teşekkür ederim. Mahallenizin elbette sorunu olacak. Sorunları sizlerin ağzınızdan dinlemek istedik. Mahallede oturan vatandaşlarımız öncelikli olarak kapalı pazar yeri istiyor. Boş arazi bulduğumuz takdirde modern bir kapalı pazar yerini Olucak ve Çavuşbaş Mahallemize kazandırmak istiyoruz. Mahallemizin çocukları için parklar ve kapalı spor salonu yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“AHMET AMCANIN, AYŞE TEYZENİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ”

31 Mart yerel seçim sloganın da ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu söyleyen Zeybek; “Yeni projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Ama her ne kadar büyük projeler yapsak da, halkımızın gönüllere girmediğimiz müddetçe mahallelerimizi altınla kaplasak da kıymeti yok. Onun için yeni dönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizin huzurunuza girip problemleri mahallinde çözeceğiz. Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin derdi nedir diye yanınıza geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla istişare yapacağız. Sorunları en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Projelerimizde birlikte şehrimizin siluetini görüntü kirliliğini azaltmak ve daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağız.”

 

“MOTOKROS İÇİN 200 BİN AVRO GELECEK”

Dünya Motokros yarışları için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 200 bin avroluk destek gelceğini anlatan Zeybek, hükümet desteklerinin önemini işaret etti. Zeybek: “Bunları hükümet desteğini de arkamıza alarak gerçekleştireceğiz. Birkaç hafta önce milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına ziyaretlerimiz oldu. Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’dan Afyon’da yapılacak olan 2. Dünya Motokros Şampiyonası’na destek istedik. 189 ülkede televizyonlarda canlı verilen bir yarışmadır. Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin tanıtımı için güzel bir organizasyondur. Spor Bakanlığından 200 bin Euro ödenek geleceği müjdesin aldık. Turizm Bakanlığı ise eski para ile 2 trilyon verecek. Ayrıca Spor Bakanlığımız da Sahipata’ya Spor Salonu ve Spor Kompleksi ile yeni modern bir Spor Lisesi yapma sözünü verdi. Tabi bunlar hepsi iktidarın gücü ile olacak işler. Vatandaşlarımızın da bu nimetleri bilmesi lazım. Muhalefetteki bir Belediye Başkanı olsa bırak bakanla görüşmeyi, bakanın özel kalemiyle bile görüşemez. Çevre Şehircilik Bakanlığının da müjdelerini saymakla bitiremeyiz” şeklinde konuştu.