Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan ve yüzde 40’ı tamamlanmış olan spor salonu inşaatını inceledi. Yarım kalan inşaat içerisinde geceleri ot çekildiği, alkol alındığını çevrede yaşayan vatandaşlar dile getirmişti. Afyon Postası’nın gündeme taşıdığı bu haberlerden sonra tesis için kollar sıvandı. 

BAŞKAN ZEYBEK, BAKAN KASAPOĞLU’NA İLETTİ

Başkan Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na konuyu bizzat iletti. Bakan Kasapoğlu’nun burası için ihtiyaç olan maddi desteği sağlama sözünü aldığını dile getiren Zeybek, şunları söyledi: “Bizden önceki dönemde yapımına başlanmış olan ve yüzde 40 oranında tamamlanmış Sahipata’daki spor salonu inşaatını ekip arkadaşlarımız ile birlikte inceledik. Geçtiğimiz hafta sonu şehrimize teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bizzat konuyu ilettim. 

“EN KISA SÜREDE İHALEYE ÇIKIYORUZ”

Kendisi sağolsun maddi anlamda bu inşaatın tamamlanması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Allah izin verirse Bakanlık tarafından ihale süreci en kısa zamanda başlayacak. Afyonkarahisar’ımıza yapılan ve yapılacak her türlü yatırımın takipçisiyiz.”