İYİ Parti Merkez İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı, 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra milletin yüklediği muhalefet olma görevini mecliste her oturumda en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.
“ÇALIŞMA VE ÖNERGELERİMİZ KARŞILIĞINI BULDU”
Merkez İlçe başta olmak üzere tüm ilçelerde vatandaşların sıkıntılarını dinleyip eksiklerini tespit ederek Meclise çözüm olarak önerge sunduklarını belirten Yağcı, “Sunduğumuz önergelerin takibini yaparak milletimize hizmet etme görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla Nisan ayından itibaren sürdürdüğümüz çalışmalarımız verdiğimiz önergelerimiz 2020 yılı yatırım bütçesinde karşılığını bulmuştur. 2020 yılı merkez ilçemizde yapılacak olan hizmetleri paylaşmak istiyorum. Bu hizmetlerinde vatandaşımıza doğru, eksiksiz ve zamanında ulaşması içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile 2020 yılı yatırım bütçesinin oluşmasında emeği geçen tüm İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdare Genel Sekterimize, daire müdürlerimize ve Encümen Müdürümüze yoğun mesaileri için teşekkür ediyorum. Hizmet bütünlüğünün sağlanması adına ayrım gözetmeden oy birliği kararını sağlayan Mecliste ki tüm siyasi partilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
“BÜTÇE OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ”
İl Genel Meclisi’nde 2020 yatırım bütçesinin oy birliği ile kabul edildiğini belirten Yağcı, “Seçim bölgemiz olması itibari ile merkez ilçemizde 2020 yılına alınan yatırımları paylaşmak istiyorum. Asfalt Yol Yapımında; Bayatcık Kavşağı-Fethibey Kavşağı 4 kilometre, Çavdarlı Yolu 6 kilometre, Yenice-Olucak Yolu 8,5 kilometre, Organize-Susuz-Ankara Yolu 6,5 kilometre, Değirmendere Köyü Hamam Yolu 4 kilometredir. Sıcak Asfalt Yol Yapımında; Nuribey-Karaaslan-Konya yolu, Saraydüzü-Gecek-Ömer-Köprülü yolu bulunmaktadır. Stabilize Yol Yapımı kapsamında Sülün-Konya yolu vardır. Bakım Onarım Yapılacak Yollar; Çavdarlı Köy yolu, Köprülü Köy yolu, Saadet Köy yolu, Belkaracaören Köy yoludur. Köprülü köyü köprü genişlemesi, Saraydüzü köyü menfez yapımı işleri programda yer almaktadır.” diye konuştu.
“PARKE VE HALI SAHA İÇİN ÖDENEK AYRILDI”
İçme Suyu Şebeke Yenileme, Depo Yapımı ve Bakımı hakkında da bilgi veren Yağcı, “Anıtkaya Köyü, Omuzca Köyü, Karaaslan Köyü, Belkaracaören Köyü, Kaplanlı Köyünde içme suyu şebeke yenileme, depo yapımı ve bakımı yapılacaktır. Bayramgazi Köyü yani Çatalçeşme Mahallesinde, Kızıldağ Köyü, Köprülü Köyü, Bayramgazi Köyünde içme suyu sondaj inşaatları yapılacaktır. Anıtkaya Köyü, Olucak Köyü, Köprülü Köyü, Sarık Köyü, Kaplanlı Köyü, Alcalı Köyünde kanalizasyon, fosseptik inşaatları programa konuldu. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce; Beton Parke Yapımı İçin 104.265,00 TL, Halı Saha, Çok Amaçlı Salon vb yapımı için 355.289,00 TL merkez ilçemize bağlı köylerimize hizmet amacıyla ayrılmıştır. 2020 Yılı Yatırım Bütçemizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.