Seçim önce Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta Gazi Mahallesine yaptı.

Muhtar Yalçınkaya’nın taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, mahallenin sorunlarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dal, Su ve Kanalizasyon Müdürü İhsan Kahveci eşlik etti.

Şehrin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Zeybek,“Mahallelerimizi ziyaret ederek devam eden çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini hep birlikte değerlendiriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Hemşehrilerimin talepleri bizim için emirdir. Allah’ın izniyle tüm mahallelerimizde belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.