Çayırbağ'da hayvan besiciliği yapan Hasan Karakuş ve Bekir Koçak yardım kampanyasına büyükbaş hayvanlarını satarak destekte bulundular. Vatandaşlarımızın bağışladığı büyükbaş hayvanı ise Selahattin Okumuş isminde bir hayırseverimiz değerinin üzerinde satın aldı.

BU SÜREÇTEN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇIKACAĞIZ

Bağışla ilgili açıklama yapan, Hasan Karakuş ve Bekir Koçak ‘kampanyaya bağışta bulunmaktayız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Rabbim tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Ben inanıyorum ki biz bu süreci Türk milleti olarak kazacağız. Yeter ki hep birbirimize yardımcı olalım.’’ dedi.

‘’BİZ BİRLİK OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ'

Hayırseverlere desteğinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ise ‘’Hayırsever kardeşlerimiz telefon açarak yardım kampanyasına bizde malımızla, mülkümüzle destek olmak istiyoruz dediler. Bizlerde haberi alır almaz Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Koca ile birlikte koşarak Çayırbağ'a geldik. Hasan Karakuş ve Bekir Koçak ağabeylerimiz mal varlıklarından birer tane büyükbaş hayvanı kampanyaya bağışlamış bulunuyorlar. Selahattin Okumuş ağabeyimizde hayvanları değerinin üzerinde satın alacak. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz bu şuurda olduktan sonra sırtımızı kimse yere getiremez' dedi.