Şehit Ailelerine ve Gazilere yakınlığı ile bilinen İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle hem Şehit Ailelerini hem de Gazileri evlerinde ziyaret ediyor. Şan, önceki günde Kıbrıs Gazisi olan Tahsin Koç'un Sadıkbey'deki evinde iftar yaptı. İftar yemeğine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Malul Gazi Ertuğrul Demir ve aileleri de katıldı.

“TERAVİYE KADAR SOHBET ETTİ”

Şehit Aileleri ve Gazilerin her daim yanlarında olduğunu ve bundan sonra da bu görevi yerine getirmek, için çalışacağını söyleyen Şan, Gaziler ve aileleriyle birlikte orucunu açtıktan sonra teravi namazına kadar sohbet etti.

“PAŞAMIZ BİZİ MUTLU ETTİ”

İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan'ın ziyareti ve iftar soflarına konuk olmasından dolayı çok büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç, 'Belki de hayatımın en güzel iftarını yaptım. Bizi sayıp, sevip evimize konuk olan Paşamıza çok çok teşekkür ediyorum. O bizi mutlu etti, Allah'ta onu mutlu etsin' dedi.