Haldun Dormen’in yazdığı ve oynadığı “Küllerin Arasından” adlı tiyatro oyunu Afyonkarahisar Renkli İmgeler Saati Uygulama Sahnesi Derneği’nin (Risus Sanat) organizasyonu ile 7 Nisan'da Afyonkarahisar seyircisiyle buluşacak. Saat 19’da sahnelenecek olan oyunun biletlerinin şimdiden tükendiği öğrenildi.

“İKİNCİ SEANS EKLENDİ”

Risus Sanat’ın Genel Sanat Yönetmeni Seyhun Sertan oyun hakkında şunları söyledi,   “Başta Haldun Dormen olmak üzere Defne Yalnız, Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer gibi çok değerli usta oyuncuların yer aldığı Küllerin Arasından oyununu Afyonkarahisar seyircisiyle buluşturmuş olmaktan ve seyircinin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Hesapta ikinci seans yoktu. İkinci gün bilet kalmayınca görüşmeler yapıldı ve bir gösterim daha planlandı. Şu anda ikinci gösterim için de biletler tükenmiş durumda. Risus Sanat olarak Türk tiyatrosunun değerli isimlerini ve kaliteli oyunları Afyonkarahisar seyircisiyle buluşturmak için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

OYUNCU KADROSU ZENGİN

Oyuncu kadrosu bir hayli zengin olan oyunda şu isimler yer alıyor, “Haldun Dormen, Defne Yalnız, Almıla Uluer, Kerem Atabeyoğlu, Emre Taşkıran, Onur Birgi, Oytun Terzi, Murat Buyruk, Muazzez Serap Naldemir, Hamit Mutlu”