Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ın yanısıra Afyonkarahisar İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin GÜZBEY, Şube Müdürlerimiz Adem KARAKELLE, Hikmet TUNCER, Afyonkarahisar Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Sendika Başkanı Mustafa ARSLAN, protokol üyeleri, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda lise öğrencimiz katıldı.

D. Mehmet DOĞAN, öğretmen ve öğrencilerimizle buluşma imkanı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'a teşekkür ederek başladığı ' Hakkın Sesi Mehmet Akif ' temalı konferansında İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un hayatı, vatan ve millet sevgisi, milli ve manevi değerlerin canlı tutulması ve Türk milletinin eskide kalan özelliklerine sahip olması amacıyla hayatını bu davalara adaması konularına değindi. Mehmet Akif  ERSOY'un aynı zamanda Türk Edebiyat tarihinin en iyi şairlerinden biri olarak karşımıza çıktığının altını çizdi.

Yazarlar Birliği Şeref Başkanı ve Mehmet Akif Ersoy Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet DOĞAN konferansın son bölümünde öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, D. Mehmet DOĞAN'ın ilimize teşriflerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; ' İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY hakkında öğrencilerimizi ve tüm katılımcıları engin bilgi birikimleriyle aydınlatan Sayın D. Mehmet DOĞAN'a teşekkür ediyorum' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ın  Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı ve Mehmet Akif Ersoy Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet DOĞAN'a günün anısına hediye takdimiyle program sona erdi.