AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını dün akşam gerçekleştirdi. 

“Hedef ve nokta bazlı çalışmalar yürüteceğiz”

Başkan Uluçay burada yaptığı konuşmada Güney seçimleri için her bir yönetim kurulu üyesine ayrı ayrı teşekkür etti. Yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı üyeleri takdir eden Uluçay, Güney seçimlerinin 2023 seçimlerinin provası olduğunu söyledi. 2023 seçimlerinin hazırlıklarının başladığını ifade eden Uluçay, hedef ve nokta bazı çalışmalar yapılacağını kaydetti. 

“2023’te iktidara gelecek ve bir sonraki hedefimize koşacağız”

Uluçay konuşmasında “Güney seçimlerinin neticesi ortada. Allah'ın izniyle tıpkı Güney seçimlerinde olduğu gibi aziz milletimiz 2023'te yine bizi iktidara getirecek ve bir sonraki hedefimize koşacağız. Aziz milletimize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ortada. Bunları bütün milletimiz görüyor, yaşıyor ve biliyor. Kısacası herkese dokunan hizmetlerimiz var. Gerek hastane, gerek TOKİ, gerek yollar, gerek altyapı, gerek üstyapı, sosyal donatılar giri her türlü hizmet katbekat arttı” dedi. 

“Vaatleri; yıkım, heykel ve zulümdür”

“Biz bunları yaparken malum muhalefet de halka dokunan ne varsa halk için yapılan ne varsa yıkmayı vadediyor” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Bugüne kadar yapmayı vadettikleri tek şey yıkmaktır. ‘Milletimizin şu ihtiyacını da biz yapacağız’ dedikleri hiçbir şey yoktur. Çünkü onların projeleri sadece heykel, yıkım ve millete zulümdür. Bu yüzden aziz milletimiz bu zihniyeti 70 senedir asla iktidara getirmemiştir, getirmeyecektir. 

Editör: TE Bilişim