Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’ın düzenlediği ve Gazeteci İsmail Akar’ın sunduğu özel yayına Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Münire Burcu, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Kadınana Gazetesi Sahibi Canser Kuzu, Odak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rabia Güzbey, Afyon Manşet Haber site sahibi Mustafa Dağhan ve Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahmet Uçmak konuk olarak katıldılar.

Konuklar güne özel hazırlanan pastayı stüdyoda hep birlikte keserek günün coşkusunu paylaştılar.

Ayrıca Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in suduğu bölüme Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile Gün FM’in en küçük üyesi Gülgün Akar konuk oldular. Gülgün Akar yayın esnasında sürpriz yaparak gitar eşliğinde bir şarkı seslendirdi.

Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğlu da yayına telefonla katılarak 13 Şubat Dünya Radyo Gününü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı 13 Şubat Dünya Radyo Günü dolayısıyla Gün FM’i ziyarete ederek Gün FM’in şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Fadime-İsmail Akar çiftine hizmet ödülü madalyası bulunan teşekkür belgesi takdim etti. Kumartaşlı’nın yanında şehit babası ve iki gazi de hazır bulundular.