Kontrollü Sosyal Hayat döneminde yüz yüze eğitim öğretime açılan okullarımızdan Köprülü ilköğretim okuluna bir ziyaret gerçekleştiren Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği yönetimi, alınan sosyal mesafe ve maske tedbirleri çerçevesinde okul idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

BOYAMA KALEMİ, KİTAP, DEFTER…

Kendi imkanlarıyla temin ettikleri öğrenciler için boyama kalemi, kitap, defter, silgi gibi içerisinde bir çok eğitim malzemesinin bulunduğu paketleri öğrencilere hediye eden Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği  Başkanı Canser Kuzu, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

HER DAİM YANINIZDAYIZ

Ziyarette okul idareci ve öğretmenleriyle de sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kuzu, öğrencileri sınıflarında ziyaret edip hediyeler verdikten sonra yaptığı açıklamada; " Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği olarak, ihtiyaç sahiplerinin ve öğrencilerimizin her daim yanında olmaya devam ediyoruz. Okullarımızı teker teker ziyaret edip, öğrencilerimizi sevindirmek istedik. Kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz eğitim araç ve gereçlerini öğrencilerimize verdiğimizde yaşadıkları mutluluk inanın bizleri daha da mutlu ediyor. Çocuklarımız pırıl pırıl, çok istekliler. İnsan onlara bir şeyler kazandırmak için can atıyor. Hepimiz okulları çok özlemişiz. Fakat bu yıl pandemi dolayısıyla tedbirlerle sürdürmemiz gerekiyor. Ülke genelinde inşallah virüs salgınında bir düşüş başlayacak inşallah. Bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okullarına kavuşur ümidini taşıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla dersi olsun olmasın çoğu öğretmenimiz de okulda. Bu çok mutlu edici bir tablo” dedi.

Köprülü ilköğretim okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri de Canser Kuzu ve yönetimine bu anlamlı ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı teşekkür ettiler.