Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, gençlerle Seçim Koordinasyon Merkezinde buluştu. Çok sayıda genç tarafından gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar'ın geleceği masaya yatırıldı.  

“HİZMET İÇİN GELİYORUM”

Çetinkaya, Afyonkarahisar'ın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, 'Göreve geldiğimizde yapacağımız öncelikli çalışmalarımızdan birisi öğrencilerimizin ulaşım problemini çözmek olacak. Konuyla ilgili siz genç arkadaşlarımızın görüşlerini alarak fizibilite çalışmalarımızı yaptık. Ben Afyonkarahisar'da doğdum ve burada da yaşıyorum. Bir kente hizmet edebilmek için, o kentin mahallelerini, sokaklarını, caddelerini, esnafını, bilmek gerekiyor. Kısacası Afyonkarahisar'da vatandaşların yaşadıkları sorunları bilmek gerekiyor. Gencinden yaşlısına Afyonkarahisar'da trafikte giderken nerede sorun yaşıyor, hangi mahallede çukur var bunları bilirseniz vatandaşın sorunlarına çözüm odaklı hizmeti nasıl yapacağınızı da bilirsiniz.' dedi.

“ÖNCELİĞİM GENÇLER”

Daha sonra gençlerin sorunlarını dinleyen Çetinkaya projelerinde önceliğin gençler, kadınlar, çocuklar, engelli bireyler ve yaşlılar olduğunu belirterek gençlerin görüşlerinin kendisi için önemli olduğunu söyledi.