Gecek Termal A.Ş.’nin Yönetim Kurulu toplantısına ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çiloğlu, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ATSO Meclis Üyesi Ali İhsan Çavaş, Gecek Termal A.Ş. ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şapcı, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Meclis Üyesi Mehmet Kurşun ve Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Habib Öztoprak katıldı. 

GÜVENLİ BİR TESİS

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, “Gecek Termal, 1997 yılında Vali Ahmet Özyurt Beyefendi döneminde İl Özel İdaresi tarafından 37 yıllığına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na yap-işlet-devret modeli ile devredilmiştir. Şu anda 9 villamız apart olarak çalışmaktadır. Geriye kalan villalarda ise 420 devremülkçümüze yılda 3 defa 10 gün olarak hizmet veriliyor. Gecek Termal A.Ş.’nin bulunduğu 250 dönümlük mesire alanı da bizim kullanımımıza verilmiştir. Bu alanın ağaçlandırılmasına da büyük önem verdik. Gecek Termal, halkımızın gelip kalabileceği, güvenilir bir tesistir. Kovid-19 sürecinin başladığı 15 Mart’tan, 1 Haziran’a kadar tesisimiz, diğer tesisler gibi kapalı kalmıştır. 1 Haziran’dan sonra kaplıca havuzlarımız ve villalarımız hizmet vermeye başlamıştır. Temizlik kuralına yüzde 100 riayet ederek misafirlerimizin hizmetindeyiz” dedi. 

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, çalışmalarından dolayı Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. 

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.