Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe konuk olarak katıldı. Boztepe programda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

İlimizde 2020 yılının Sevgi Yılı ilan edilmesi konusunda bilgiler veren Boztepe, “Bu projede amacımız il genelinde sevgi dilini hâkim kılmak. Aslında öz değerlerimizi yeniden gün yüzüne çıkarmaktır. Proje iki ayaklı yürütülüyor. Bir kamu ayağı var, bir de STK’lar, dernekler, vakıflar, basın ayağı. Amacımız bu anlamda bir farkındalık ve sinerji oluşturabilmek. Projemiz Mart 2020-Mart 2021 tarihleri arasında bir yıl süreyle uygulanacak. Her ay için bir tema belirledik. Tüm emek verenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

“Frig Vadisi’nde güzel gelişmeler var”

Programda Frig Vadisi’nde belirli bir alanda odaklanma çalışması yaptıklarını kaydeden Boztepe, “Frig Vadisi çok geniş bir alanı kapsıyor. Sn. Valimiz Gökmen Çiçek’in öncülüğünde Emre Gölü Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi projesini gerçekleştiriyoruz. Bölge inşallah Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline gelecek. Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde bunun başarılacağını düşünüyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“İlçe ziyaretlerimiz çok verimli geçiyor”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in tüm ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde gördüğünü kaydeden Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, “Sn. Valimiz göreve başladığından beri birçok ilçemize giderek ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler çok verimli geçiyor. İlçelerin tüm dinamikleriyle buluşuyor ve sorunları yerinde görmüş oluyoruz” diye konuştu.

Tanıtımı diri tutmak adına tanıtım çalışmalarını sürekli yaptıklarına değinen Boztepe ilimizde son zamanlarda tanıtım adına önemli etkinlikler düzenlendiğini kaydetti.

Editör: TE Bilişim