Aday adaylığı sürecinde en fazla konuşulan isimlerden bir tanesi de Bolvadin’in mevcut başkanı Fatih Kayacan oldu. Kayacan partisinden yeniden aday gösterilmedi. Onun yerine İbrahim Sevim, Bolvadin’den aday gösterildi.

“GÖRÜŞECEĞİZ”

Fatih Kayacan’ın uzun zamandır bağımsız yada Saadet Partisi’nin adayı olarak gösterileceği konuşuluyordu. Az evvel Afyon Postası’na özel açıklamalar yapan Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Fatih Kayacan ile bir araya gelip görüşeceklerini söyledi. Şenel: “Daha evvel bir görüşme olmuştu. Kendisiyle bir kez daha görüşeceğiz. Kendisi bizi arayacak. Bir araya geleceğiz. Konuşacağız. Yarın netleşmiş olur dudum” dedi.

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda açıklama yapan Fatih Kayacan ise seçime gideceklerini şu sözlerle duyurdu: 

“Hizmetleri engelleyen güruhu etkisiz hale getiremedik”

Aday gösterilmediğimizi öğrendik. Bizler beş yıldır yapılamayan pek çok şeyi başardık. Binalar yıktık yaptık. Bir çok projeyi başarı ile tamamladık. Zannederim bir şeyde başarılı olamadık. Oda Bolvadin’mizin önünde yıllardır hizmetler karşısında engel olan bir güruhu Bolvadin’de etkisiz hale getiremedik. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle halkın gücü dışında bir gücü tanımıyoruz. İnşallah size geliyoruz, sandığa geliyoruz, durmak yok yola devam ediyoruz.

 

>>Afyon Postası- Özel Haber