İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantıları Burhanettin Çoban başkanlığında toplandı. Toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Gündem dışı konuların görüşülmesi ile devam eden toplantıda söz konusu maddeler ilgili komisyonlara sevk edildi. Bu maddelerin önümüzdeki toplantılarda karara bağlanması bekleniyor. 

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yol Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç, 50 gün boyunca Kastamonu’da sel bölgesinde görev yapmıştı. Karakoç, sel bölgesi dönüşünce meclis üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirerek şunları söyledi: 

16 KM SICAK ASFALT SERDİK  

Kastamonu’da Çatalzeytin ilçesinde 13 Ağustos’ta göreve başladık. 42 mahallesi var buranın 34 köyün ulaşıma kapandığını, 15 tane bağlantı köprünün yok olduğunu tespit ettik. 34 köy ulaşıma kapandığı için buraya helikopterlerle sağlık ve erzak yardımları yapıldı. Biz yaklaşık 50 gün burada görev yaptık. Bu 50 gün içinde bu köylerin ulaşım sorununu çözdük. Yaklaşık 16 km sıcak asfalt çalışması, 69 tane menfez ve alt yapı çalışması yaptık. 

ANISINI PAYLAŞTI

Bir anımız var. En uzak Çatak Köyü’ne 24’ncü gün ulaştık. Ulaştığımızda bütün köylüler bizi meydanda bekliyordu. Bize devletimiz bize geliyormuş. Değil 24 gün biz bir sene burada beklerdik. Allah Afyon Özel İdaresi’nden razı olsun dediler. Biz Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’ni orada en iyi şekilde temsil ettik. Orada 30 kişilik bir ekiple gittik. Biz bu işi Valimiz Gökmen Çiçek’in önderliğinde başardık. Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin.