Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Hüseyin Sümer Mahallesi ve Sahipata Demlik Kıraathanesi'nde hemşerileri ile biraya geldi.

GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hüseyin Sümer Mahallesi ve Sahipata Demlik Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya ziyaretleri ile gönülleri fethediyor.

HER BÜTÇEYE KATKIDA BULUNACAĞIZ

Projelerini vatandaşlara anlatan Çetinkaya, 'Afyonkarahisar’ı yaşanabilir ve vatandaşın bütçesine uygun bir şehir haline getireceğiz. Rezidanslarda, AVM’lerde yaşayanların ihtiyaçlarına cevap veren projelere değil, Sahipatamıza, Ataköy’e, Hüseyin Sümer’de oturan asgari ücretle emekli maaşı ile geçinen vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Ucuz ve kaliteli belediye hizmeti, ucuz konut, ekonomik ısınma ve ulaşım ile her bütçeye katkıda bulunacağız.' dedi.

BÖLGE HASTANESİ DEDİK, KOLLARI SIVADILAR

'Bu şehir hepimizin' diyen Çetinkaya, 'Vatandaşımızı hastane için saatlerce yollarda perişan etmeyeceğiz dedik, bizim söylediğimiz bölgeye hastane yapacağız diye kolları sıvadılar. Her projemiz gerçekçi, her projemiz vatandaşımızın talepleri ile hazırlanıyor. Bizi taklit ediyorlar ama takdir edip teşekkür bile etmiyorlar. Bizi vatandaşımız takdir ediyor, bize de lazım olan odur.' ifadelerini kullandı.