Afyonkarahisar’ın onur konuğu olduğu Eskişehir Gıda Fuarı 2020 öncesi şehre gelen TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Genel Müdürü Server Seçer ve şirketin Proje Pazarlama Müdürü Abdullah Sönmez birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Seçer ve Sönmez Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Eskişehir Gıda Fuarı 2020 hakkında Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi veren Seçer şöyle konuştu:
“23-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Eskişehir Gıda Fuarı 2020’nin Onur Konuğu Afyonkarahisar olacak. Afyonkarahisar’ın gastronomi alanında 2019 UNESCO “Yaratıcı Şehirler Ağı”na dâhil olmasıyla fuar organizasyonumuz kapsamında bir panel gerçekleştirilecek. Panelde Afyonkarahisar mutfağının “UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı”na girme başarısı ele alınacak. Fuarımızın açılışında Afyonkarahisar’ın coğrafi işaretli yemeklerinin sunumu ve tanıtımı da yapılacak. Fuarda Afyonkarahisarlı firmalar stant açacak. Fuarda Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından gösteri sunulacak. Fuarda Eskişehir ve Afyonkarahisar protokol üyeleri de hazır bulunacak.”