AK Parti’nin aday tanıtım töreninde Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’de konuştu. İlk olarak kürsüye Yurdunuseven geldi.  31 Mart seçimlerin bugüne kadarki tüm seçimlerden çok daha önemli olduğunu söyleyen Yurdunuseven, son ana kadar kapı kapı dolaşarak çalışacaklarını vurguladı.

 

“İSTİKRAR ÜLKESİ HALİNE GELDİK”

 

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 16 yıldır Türkiye’nin istikrarlı bir ülke haline geldiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Dava arkadaşlarım 16 yıllık AK Parti iktidarları döneminde uyguladığımız çok başarılı politikalar neticesinde ülkemiz elhamdülillah bir istikrar ülkesi haline gelmiştir. AK Parti hükümetleri tüm politikalarında insan odaklı bir politika uyguluyor. Ülkemizde de bölgemizde de dini dili ırkı ne olursa olsun mazlumlara el uzattık ve onlarla her zaman dayanışma içerisinde olduk. Devletimiz her zaman gücünü mazlumdan yana kullanmıştır. Çok şükür ki Allah bizlere AK Parti'ye hizmet etmeyi nasip eyledi. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımıza coşkuyla devam edeceğiz” dedi.

 

ADAY OLMAYANLAR DAVANIN İÇİNDE OLSUNLAR

 

Daha sonra da Milletvekili Ali Özkaya kürsüye gelerek aday gösterilmeyen aday adaylarının da parti içerisinde kalması gerektiğini söyledi. Özkaya:  “Siyaset nasip işidir. 10 kere 20 kere aday olursunuz, belki hiç listeye giremezsiniz. Bazen hiç aday olmadan da listeye girebilirsiniz. Bu Allah'ın takdiridir, kaderdir, kısmettir. Aday olan arkadaşlarımız büyük bir sorumluluğu üstlendiler. İnşallah şehirleri ilçeleri beldeleri daha iyi noktaya getirecekler. Aday olamayan kardeşlerimizle bu büyük davanın etrafında ve içinde olmaya devam etsinler. Mecliste görüyoruz kendisini Kaf Dağı'nda görüp de nasıl perişan olanları. Nasıl kötü bir duruma düşenleri görüyoruz. Onun için burada hepimize yer var. Hepimizin geniş manada görev alacağı yerler var. Kardeşlerimize özellikle bunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar değerli ilçe başkanları siyaset İddia işidir. Siyaset talip olma işidir. Yapabilmeyi cesaret etme işidir. 31 Mart’ta yeni bir zaferi hep beraber kutlayacağız diyorum hepinize saygılar sunuyorum.”

 

“BİRLİKLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Son olarak Prof. Dr. Veysel Eroğlu söz aldı. Eroğlu’nun kürüsüye gelmesi ile birlikte salonda bulunan binlerce vatandaş ayağa kalkarak “Afyon seninle gurur duyuyor” diye sloganlar attı. Eroğlu konuşmasında şu ifadeleri vurguladı: “31 Mart seçimleri o kadar önemli ki sadece bizim milletimiz için değil gönül coğrafyamızda bu sözünü seçimlere bakıyor. Dolayısıyla şu ana kadar olan seçimlerin en önemlisi bu seçim. Dolayısıyla değerli kardeşlerim kapı kapı dolaşarak gönül kazanmaya ve Afyonkarahisar'dan destan yazmaya var mıyız? Sevgili kardeşlerim fazla bir zaman kalmadı 77 günümüz var. Dolayısıyla 77 gün canımızı dişimize takacağız. Ben de sizlerin hizmetkarı olarak çalışacağım.  Şu anda Türkiye'de en çok belediye nerede Afyonkarahisar'da. 18 ilçe, 41 beldemiz var. Toplam 59 belediyemiz var. Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’dan çok şey bekliyorum dedi. Cumhurbaşkanımız büyük bir zafere imza atmalısınız dedi. Dolayısıyla sevgili hemşerilerim inşallah 1 Nisan sabahı 31 Mart akşamı cumhurbaşkanımıza yüzümüz Ak bir şekilde dönecek miyiz? AK Parti milletin bağrından çıkan bir parti. AK Partiyi millet kurdu. Çok sayıda aday adayımız var. Onlar sakın mahzun olmasın. Bu iş nasip işidir”