Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Erenler Mahallesi’nde bir öğrenci evine konuk olmuş, o misafirlikte menemen pişirmişti. Bu samimi fotoğraf günlerce kamuoyunda konuşulmuştu. Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan ise bugün o fotoğraf üzerinden Başkan Zeybek’e gönderme yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden mahallesindeki bozuk yolları, toz ve toprak kaplı otomobilleri çekip paylaşan Muhtar Çavlan, duruma tepki gösterdi. 

“NE YİYECEĞİMİZİ SEÇME HAKKIMIZ VAR MI?”

Erenler Muhtarı Çavlan, konuyla ilgili şunları yazdı: “Geleceği göremeyen gençlik 2 yıl önce Afyonkarahisar Belediye başkanı Mehmet Zeybek, basınla öğrenci arkadaşlarımızın evlerine gelerek menemen yapmıştır. Menemenin  2 yıl sonra sonucu… menemenin bedellerini öğrenci esnaf vatandaş erenler halkı maalesef menemenin bedelleri çamur koku. Gelecek olan seçimlerde halkımız ne yiyecek? Omlet mi menemen mi? Ne yiyeceğimizi seçme hakkımız var mı.!?”

AK PARTİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

Muhtar Çavlan’ın bu paylaşımına AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan yanıt verdi.Karahan, muhtar Çavlan’ı “vatandaşı doğru bilgilendir” diyerek eleştirdi. Karahan’ın verdiği yanıt şöyle: “Muhtar, seçimden bu yana belediyemizin Erenler gençlik parkı başta olmak üzere her bölgede çalışması oldu, olacak. SENİN DE BİLGİN DAHİLİNDE, asfalt bahar aylarında atılmaya başlanacak. Şu an da alt yapı çalışmaları devam ediyor, bitmek üzere. Hatta asfaltı bahar aylarında atalım diyen de sensin. Vatandaşı doğru bilgilendirelim.”