Vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin yaşadığı Erenler Mahallesi sık sık yaşanan olumsuz asayiş olayları ile gündeme geliyordu. Bölgede üniversite öğrencileri için yurt, apart, pansiyon ve bunun yanında kafe, restoran, çeşitli dükkanların açılması asayiş olaylarının kontrolünü zorlaştırmıştı. 

VALİ ÇİÇEK GÖREVE GELDİ, KARAKOL KISA SÜREDE HİZMETE GİRDİ

Vali Gökmen Çiçek göreve geldiği ilk günlerde çözülmesi gereken öncelikli sorun olarak Erenler bölgesinde çalışmalar başlattı. Vatandaşların, esnafın ve öğrencilerin talepleri doğrultusunda hızla inşaat çalışmaları başlayan Erenle Polis Karakolu Amirliği kısa sürede içerisinde bitirilerek hizmet vermeye başladı. 

HAYATİ ÖNEME SAHİP OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan Karakolun ne kadar önemli bir hizmet verdiğini ve aslında ne kadar doğru bir iş yapıldığını dün yaşanan olay bir kez daha gözler önüne serdi. Sosyal medyada canlı yayın yapan bir kadın, silah sesleri arasında ağlayarak tehdit edildiğini söyleyip, yardım istedi. Hemen teyakkuza geçen Emniyet ekipleri 3 dakikalık bir sürede olay yerine intikal ederek, yardım isteyen kadına ulaştı. 

Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınarak, gerekli adli işlemler hızla başlatıldı.