AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, Erenler Mahallesi’nde mahalle toplantısı yaptı. Zeybek’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, parti teşkilatı ve çok sayıda partili eşlik etti.

“MAHALLENİN 30 BİNE YAKIN NÜFUSU VAR”

İlk olarak Erenler Mahalle Muhtarı Hurşit Çetin konuştu. Erenler’in öğrencilerle birlikte 30 bine yakın nüfusunun olduğunu söyleyen Çetin, yeniden göreve talip olduğunu söyledi.  “Belediyemiz ile Erenlerli vatandaşlarımız arasında bir köprü olacağım” diyen Çetin, “Son 5 yılda Afyonkarahisar’da en fazla büyüyen bir mahallemiz var. 30 bine yaklaşan nüfus ile sorunlarımız her geçen gün artıyor. Kanalizasyon, içme suyu ve yol gibi sorunlarını en aza indirmek için Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek ile ortak akılla çalışacağız. Zira Erenler’in sorunlarını çözerse Zeybek çözer” şeklinde konuştu.

“ERENLER’DE DEĞİŞİM YILI OLACAK”

Erenler Mahalle Muhtarı Hurşit Sabri Çetin’in konuşmasından dolayı teşekkür eden Zeybek, 31 Mart yerel seçim için mahalle sakinlerinden destek istedi. 31 Mart seçiminin memleket ve gönül işi olduğunu kaydeden Zeybek, “Ben Erenlerli hemşehrilerim demeyeceğim, köylülerim diyorum. Çünkü benim akrabalarım burada oturuyor. Benim köyümde Erenler’den üç kilometre uzaklıkta. Ben Çayırbağ’lıyım. Allah nasip ederse, 31 Mart da sizlerin destekleriyle belediye başkanı olduğumuzda Erenler Mahallemizin tüm problemlerini çözmeye vaat ediyoruz. AK Parti İl Başkanlığı görevini yaptığım dönemde de muhtarımız ile bir araya gelip problemleri dinleyerek ilgili kuramların sayesinde sorunlarını çözüyorduk. Belediyeyi kazanmamız durumunda 2019-2020 eğitim öğretim yılı içinde Erenlerde değişim yılı olacağının sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

“ERENLER’İN EN BÜYÜK SORUNU ALT YAPI”

Erenler ile ilgili bir projesinden de bahseden Zeybek, “Yeşil alanların eksikliği, parkların yetersiz olduğunu gördük. Erenler’de yaşayan öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel alanlar kazandıracağız. Bu anlamda ilk projemiz ‘Erenler Millet Kıraathanesi’ olacak. Bu memlekete en iyisini AK Parti yapar. Geleceğimiz olan genlerimiz için rahatça gezip dolaşabileceği güvenli parklar ve alanlar oluşturacağız. Bazıları gibi kuru vaatlerde bulunmuyoruz. Erenler’in en büyük sorununun altyapı olduğunu biliyoruz. Son 4 veya 5 yıl önce bir köy görümünde olan mahallemiz Afyon Kocatepe Üniversitesinin sayesinde bir modern bir mahalle konumuna dönüştü. Konutlaşmada şehir merkezine göre 3 kat olduğunu göz ününde bulundurursak, bazı sıkıntılar da elbette olacaktır. Bizde bu sorunların üstesinden gelecek güce sahibiz. Mahalle sakinlerimiz kesinlikle endişeye kapılmasın. Bu sorunları çözecek güce ve imkânına sahibiz” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Zeybek, Erenler Mahallesi Muhtarı Hurşit Sabri Çetin ve parti teşkilatıyla birlikte Erenlerde faaliyet gösteren kafeleri ziyaret ederek, işletme sahipleriyle bire bir görüştü. Zeybek, ziyaret sırasında öğrencilerin istek, talep ve önerilerini dinledi.