AK Parti Milletvekili  Ali Özkaya Emirdağ’daki Nevruz törenlerini katıldı, partililerle bir araya geldi, seçim çalışmalarına katıldı.Emirdağ Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarına katılan Özkaya, Nevruzun ülkemize  birlik, beraberlik getirmesini  diledi.

“ASKERİ HAVAALANI SİVİL UÇUŞLARA AÇILACAK”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya,  askeri havaalanının sivil trafiğe açılması için yaptıkları girişimlerden olumlu  sonuçlar aldıklarını belirterek “Emirdağlı gurbetçilerimizin en kısa zamanda Afyon uçuş gerçekleştireceklerdir” müjdesini  verdi.  Milletvekili Özkaya,  Partisinin Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’ya her türlü desteğin verileceği sözünü tekrarlayarak  “Emirdağ ilçemizin ne sorunu varsa biz çözeriz. Adayımız Serkan Koyuncu kardeşimizin  projeleri, bizim de projelerimizdir” diye konuştu.

“DEMİRLER HOŞ GÖRÜNMÜYOR”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önündeki inşaat demirlerinin hoş bir görüntü vermediğini belirterek “Her gün yüzlerce insanımızın gelip geçtiği bu alanda inşaat demirlerinin konulması iyi olmamış.  İnşaat demirlerinin en kısa zamanda kaldırılması gerekir” dedi.