İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Şehit Yasin Mergen İlkokulu ve Ortaokulumuzu ziyaretlerinde Okul Müdürü Şeyda YARAMIŞ'dan okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ardından öğretmenlerimizle ara tatilde yapılan faaliyetler üzerine sohbet eden YALÇIN;  '2019-2020 Eğitim Öğretiminin birinci dönemini tamamlamak üzereyiz. Dönem içerisinde yaptığımız tüm faaliyetleri iyi analiz ederek eksiklerimizi belirlemeli ve ikinci dönemde bu eksiklerin giderilmesi için planlama yapmalıyız. Öğrencilerimize tatilde kitap okumaları ve eksiklerini tamamlamaları konusunda rehberlik yapalım' dedi. Öğretmenlerimizin dilek ve isteklerini dinleyen YALÇIN; 'İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin her konuda destekçisiyiz. Her öğretmenimiz istediği zaman bizimle görüşerek sıkıntılarını ve isteklerini aktarabilir. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ' dedi.

Ardından anasınıfındaki minik öğrencilerimizi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN sohbet ederek şarkılarına eşlik etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.