Afyonkarahisar Valiliği Tanıtım Bürosu “Visit Afyon” markası ile ulusal televizyon kanalları ile koordineli çalışarak şehrin tanıtımı noktasında çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Kanal 7 erkanlarında yayınlanan Dünyayı Geziyorum programının çekimleri Afyonkarahisar’da gerçekleşti. 

NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Gezi ve seyahat programları arasında en çok izlenen programlardan olan Özlem Esirgenç’in hazırlayıp sunduğu programın çekimleri Akdağ Tabiat Parkı, haşhaş ve patates tarlaları, Sandıklı leblebisi, Kültür ve Sanat Evi ile Oyuncak Evi, Çamur banyoları, termal tesisler, Kocatepe, Şuhut Atatürk Evi, İstiklal Tanıtım Merkezi, Frigya Vadileri ve Afyonkarahisar şehir merkezinde gerçekleşti. Afyon’un termal turizm ve gastronomi turizmi potansiyelinin ve pandemi sonrası yükselen turizm trendlerinden olan doğa turizm potansiyelinin öne çıkarıldığı çekimler ağırlıklı olarak şehrin doğal güzelliklerinin bulunduğu alanlarda tamamlandı. 


Dünyayı Geziyorum programının Afyonkarahisar ile alakalı ilk bölümü 28 Haziran Pazar günü saat 15.10’da Kanal 7 Ekranlarında olacak.