1 Temmuz itibariyle düğün salonları açılıyor. Düğün salonlarına olduğu kadar düğün çekimi yapan fotoğrafçı ve kameramanlara da ihtiyaç giderek artıyor. Ancak artık sadece fotoğrafçı yada kameraman aranmayacak. Artık düğünlerin de bir muhabiri olacak. Afyonkarahisar’da yaşayan Nail Azbay, uzun yıllar ulusal kanallarda edindiği muhabirlik tecrübelerini düğün merasimlerine aktarmaya hazırlanıyor. Azbay, düğünlerde çekilen standart kamera görüntüsü yerine düğün sahibinin tüm yakınlarına tek tek mikrofon uzatıyor, onların o anki duygu ve düşüncelerini alıyor.

Muhabirli düğün çekimine başlayan Nail Azbay, Afyon Postası’na konuştu. 

HERKESE MİKRAFON UZATIP, ONLARIN DUYGULARINI GÖRÜNTÜLÜYORUM

Yaptığım iş özetle şöyle: Düğün merasimi esnasında tıpkı çok önemli bir olayın ortasından yaşadıklarını anlatan bir muhabir gibi düğünün içine dalıyorum. Geline, damada, onların aileleri ve en yakın arkadaşlarına, kısacası onlar için değerli olan herkese mikrofon uzatıyorum. Onların duygularını, hislerini kayıt altına alıyorum. Benim yaptığım şey bu. Ben insanların duygularını görüntülüyor ve kayıt ediyorum. İnsanların yıllar sonra bile en güzel filmi seyreder gibi düğün görüntülerini seyretmesini istiyorum. İşte bu yüzden onlara her daim ruhu olan görüntüler vaat ediyorum.

DİLEYENLERİN DÜĞÜNLERİNİ CANLI YAYINLAYABİLİRİZ

Düğün çekimlerine baştan sona farklılık kazandırmayı hedefliyorum. Dileyenlere muhabirli düğün çekiminin yanında, canlı yayınlanan düğün çekimi yapabiliriz. Yani kişilerin sosyal medya hesaplarından düğün merasimlerini canlı olarak yayınlayabiliriz. Bu sayede düğüne gelemeyen yakınları oradan düğünü izleyebilirler. Bunların yanında reji kaydı düğün çekimi yapabiliriz. Yani düğün bittiği an kişiye tüm düğün görüntüsünü hazır bir şekilde bir flaş diskle teslim edebiliriz. Günlerce beklemelerine gerek kalmaz. Son derece profesyonel cihazlarımızla  ve deneyimli çalışma arkadaşlarımızla, insanlara bu farklı deneyimleri sunmaya hazırız. 

NASIL İLETİŞİM KURACAĞIM?

Azbay, muhabirli düğün çekimi talep edenlerin 0532 506 1452 numaralı telefondan arayıp detaylı bilgi alabileceğini ve rezervasyon yaptırabileceğini ifade etti. Azbay, yaptığı işleri Goril Medya ismiyle hayata geçirileceğini, www.gorilmedya.com adlı internet sitesininde yakında aktif olacağını buradan da iletişim kurulabileceğini söyledi.