Yeni evlenecek çiftler başta olmak üzere düğün salonları, kuaförler, mobilyacılar gibi düğün sektörü alanında hizmet veren işletmeler bakanlar kurulunda alınacak kararı bekliyor. Sektör temsilcileride şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. Afyonkarahisar’da da faaliyet yürüten Goril Medya Şirketi’nin sahibi Nail Azbay, şirket bünyesinde düğün sektörü içerisinde faaliyet yürütecek olan Düğün Postası’nı kurduğunu duyurdu. 

DÜĞÜNÜN RUHU KAYIT ALTINA ALINACAK

Düğün Postası’nın ne iş yapacağını anlatan Azbay, “Yapılmayanı yapacak. İnsanın hayatında sadece bir kez tattığı en özel günü sıradanlıktan çıkararak düğünün ruhunu kayıt altına alacak” dedi

BİR KAMERAMAN VE SUNUCU DÜĞÜNE KARIŞACAK

Bunu nasıl yapacağı hakkında da konuşan Azbay, “Bir kameramanımız ve sunucumuz siz eğlenirken mikrofonla aranıza karışacak. Gelinle damatla konuşacak. Onların anneleriyle, babalarıyla, aile yakınlarıyla, arkadaşlarıyla kısacası en değer verdikleriyle konuşacak. Onların duygularını, heyecanlarını kaydedecek.”

EVLENEN HER ÇİFTİN DÜĞÜN GAZETESİ OLACAK

Başka ne yapacakları hakkında da bilgiler veremeye devam eden Azbay, “Röportajlı düğün çekiminden sonra sadece o düğünün sahiplerine özel bir sayfalık düğün gazetesi hazırlayacağız. Düğün Postası adıyla hazırlanacak bu gazetede o an düğünde söylenenler, yaşanılanlar kelimelerle gazete sayfasına taşınacak. Bu gazete sayfası çerçevelenip yeni evlenen çifte “Allah duvarınızdan indirmeyi nasip etmesin” duasıyla takdim edilecek.” dedi 

DÜĞÜNLER CANLI YAYINLANACAK, DÜĞÜNE GELEMEYENLERE DÜĞÜN GELECEK

Pandemi dönemi nedeniyle çiftlerin düğün merasimlerine katılımın az olduğunu belirten Azbay, “Bu süreçte biz çiftlerimiz için bir ekipman hazırladık. Aynı anda Youtube, Facebook, ve Twitter hesaplarından kesintisiz canlı yayın yapabilecek bir yatırım yaptık. Bu kapsamda evlenecek olan çiftin sosyal medya hesaplarından yada Düğün Postası’nın sosyal medya hesaplarından düğüne gelemeyenlere düğünü götüreceğiz. Düğün Postası çiftleri en yakınlarıyla canlı yayında buluşturan dijital bir köprü vazifesi görecek. 

DÜĞÜN POSTASI’NI KİM SUNACAK

Düğün Postası’nı alanında uzman sunucuların sunacağını aktaran Azbay, “Çok yakında Düğün Postası’nın sunucuları ile sizleri tanıştıracağız. 2021 yılı için şimdiden rezervasyonlarımızı almaya başladık” diyerek sözlerini noktaladı. 

Düğün Postası için arayın… 

Adres: Osmangazi Mahallesi, Cahar Dudayev Caddesi, No:10/15 Merkez- Afyonkarahisar

Telefon: 05325061452

Nail Azbay kimdir? 

21 Kasım 1991’de Afyonkarahisar’da doğdu.

Lise döneminde kendi yaşadığı köyünü anlatan “Anıtkaya – Burada Hayat Bitmez” adlı araştırma türü kitabı yayımladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’ndan mezun olan Azbay, daha sonra Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden lisans alanında mezun oldu.

Azbay, gazeteciliğe Afyonkarahisar’da Karahisar Tv‘de başladı. Daha sonra Kanal 3 Televizyonu‘nda muhabir, program sunucusu ve ana haber sunucusu olarak çalıştı.

Daha sonra ATV Televizyonu‘nun Afyon, Kütahya, Uşak ve Eskişehir Bölgesi’nde “bölge temsilcisi” olarak görev yaptı.

Bu süreç içerisinde Suriye’ye yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında “savaş muhabiri” olarak çalıştı.

Azbay daha sonra Afyonkarahisar Valiliği’nde Basın ve Halkla İlişkiler Birimi ile Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Tanıtım Bürosu’nda 1 yıl çalıştı.

Nail Azbay, 2020 yılında Goril Medya Şirketi‘ni kurdu. Daha sonra www.afyonpostasi.com.tr üzerinden yayın yapan Afyon Postası adlı dijital gazeteyi bu şirketin bünyesine katan Azbay, gazeteciliğe halen burada devam ediyor.

Nail Azbay’ın yayınlanmış 4 kitabı  bulunuyor.

  • Anıtkaya(Eğret) Burada Hayat Bitmez (2008)
  • Çırağın Kalemi (Deneme, 2015 )
  • Secdedaş(Deneme, 2016)
  • Süleyman ile Seviye (Roman, 2018)