Cumhur İtikafı Seçim Bürosu, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’nın katılımlarıyla açılışı gerçekleştirildi. Açılış programında bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Cumhur İttifakı seçim bürosunun açılışına katılan herkese teşekkür etti. Sarı şunları söyledi, “Cumhur İttifakı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet seviyesine çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, Türk Milleti’ni ilelebet yaşatmayı amaç edinmiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının belediye başkan adaylığını bana layık gören ve bu sürecin oluşması için canla başla çalışan milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Amacımız hizmet odaklı, tüketen değil üreten bir belediyecilik anlayışı içinde olacağız. Allahın izni sizlerin desteğiyle bu seçimden zaferle çıkacağız” dedi. 

AK PARTİ’YE DESTEĞİMİZ SONSUZDUR

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, önceden kendi adayları olan Nihat Sarı’nın yapılan görüşmeler sonucunda Cumhur İttifakı olarak AK Parti’den aday olduğunu, MHP olarak AK Parti’yi destekleyeceklerini söyledi. Yola çıktıklarımızı asla satmayız diyerek sözlerine devam eden Taytak şunları söyledi, “Dinar’a girdiğimizde heyecanı, birlik ve beraberliği hissettik. Burada partiler değil gönül kardeşliği, gönül dostluğu vardır. Buradan bütün milliyetçi kardeşlerimize söylüyorum bizim oyumuz Ak Partiyedir” dedi.

PROJELERİMİZİ HEMEN YAPACAĞIZ

Milletvekili Av. Ali Özkaya, 2 aylık bir sürecin sonucunda Cumhur İttifakını gerçekleştirdiklerini, beraberlik içerisinde Dinar’a hizmet edilmesi gerektiği konusunda anlaştıklarını kaydetti. Özkaya, “Dinar’dan oy alıp seçilip bu bölgenin ağabeyliğini yapması gereken belediyenin bu bölgeye hakkıyla hizmet etmediğini hep beraber gördük. Adayımız Nihat Sarı ile birlikte belediyeyi kazandığımız andan itibaren, mezbahane ve Salıpazarı projemizi hemen yapacağız. Dinar’da bütün imkanlar var, iktidarın gücüyle birlikte en iyi hizmeti vereceğiz. Unu, irmikle karıştırıp güzel bir helva yapacak birisi yok sadece. Ama inşallah İnşaat Mühendisimiz var. Cumhur İttifakının adayı, Nihat Sarı ile birlikte bir tarih yazacağız” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ile birlikte seçim bürosunun kurdelesi kesilerek açıldı. Programın sonunda ise vatandaşlara yemek ikramları yapıldı.