İYİ Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak medya mensupları bir araya geldi. Koçak’a “Halk size neden oy versin, sizin diğer adaylardan farkınız nedir?” sorusu yöneltildi. Başkan adayı Koçak, bu soruyu şöyle yanıtladı:

KATMA DEĞER KATACAĞIM

Birçok boyuttan bakıldığında benim çok daha fazla faydalı olabileceğimi söyleyebilirim. İstanbul sermayesini tanımam, Ankara, bürokrasini çok iyi tanımam, yurt içi ve yurt dışında bulunmam, Türkiye’nin değişik büyükleri ile yakın ilişkiler içerisinde bulunmam, sağlık alanında çeşitli görevlerde bulunmuş olmam, Afyonkarahisar’a katma değer katacak olmam benim artı yanlarımdır. Afyonkarahisar’a bir şeyler katacağımı düşünüyorum. Az değil 29 yıl olmuş.

BENİM ÖZGEÇMİŞİM ÖNEMLİ

Sağlık Bakanlığı’nda, başbakanlıkta, Dünya Sağlık Örgütü’nde, aynı zamanda Türkiye’de SİEMENS ile 400 hastanenin laboratuvarlarını yönettik. Bunlar dünya devleri. Buraya bir Mahmut Koçak’ın CV’sinin gitmesini düşünün. Bunlar çok önemli şeyler. Yatırımcılar “kimdir oranın belediye başkanı?” diye bakar. Özgeçmişlerin yatırımcılar açısından önemi büyüktür. İnsanlarımız bilir.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPACAĞIM

Ayın 19’undan sonra belediyeyi nasıl yöneteceğimi ortaya koyacağım. İmar ve finans noktasında vizyonumuzu ortaya koyacağız. İşlerin netleşmesini bekliyoruz. Milletimizle baş başa kalalım çok önemli açıklamalar yapacağız. İnsanlarımızın aklı ve vicdanlarıyla kendisinin vermesi en doğrusudur. Milletimiz en doğru kararı verecektir.

“MOTORKROSU HALKA SORARIM”

Dünya Motokros yarışları hakkında da görüşleri sorulan Koçak, “Bana kalırsa önceliği yoktu. Bu şehrin alt yapısı eksik. 47 trilyon gibi paraların harcandığı söyleniyor. Bu para sizin paranız. Ben bunu millete sorarım” dedi.

BURHANETTİN BEY’İN PROJESİNİ DEVAM ETTİRECEĞİM

Koçak ayrıca seçilmesi durumunda diğer adayların projelerinden faydalanacağını, güzel ve faydalı olan projeleri hayata geçireceğini söyledi. Koçak: “Mesela Burhanettin Bey’in teleferik projesi güzel bir proje. Onu devam ettireceğim” dedi.  >>Afyon Postası