Çiğ köftecide dürüm arasında gelen çiğ köfteyi acı bulduğu gerekçesiyle önce dürümü çalışan personelin yüzüne fırlatan daha bu çalışanı darp eden kişi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda herkesi şok etti. 

BASURDUM, CANIMLA OYNADI

Dövme gerekçesi olarak “Basurum var, çocuğu uyardım, canımla oynadı” diyen G.Ş adlı kişi başka bir paylaşımında “Abartılacak bir şey yok hak edene hakkını verdim sadece” diye paylaşması tepki topladı. 

İŞTEN KOVULDU

Bu kişinin İhlas Pazalama’da çalıştığı iddiaları üzerine şirketten bir açıklama geldi. Açıklamada İhlas Pazarlama’da değil İhlas Pazarlama’nın Afyon Bayi şirketinde çalıştığı ifade edilerek bu kişinin işten çıkarıldığı duyuruldu. 

DEDEDEN KALMA 250 DÖNÜM ARSA VAR

G.Ş adlı kişi kendi instagram hesabından işten çıkarıldığını onaylayarak “Dededen kalma 250 dönüm arsa var işten kovuldu diye sevinmeyin” diye paylaştı. 

 İHLAS PAZARLAMA’DAN AÇIKLAMA:

“Basında yer alan haberlerde adı geçen Gurur Şenel isimli şahıs İhlas Pazarlama A.Ş çalışanı olmayıp İhlas Pazarlama AŞ’nin Afyon ilinde faaliyet gösteren Yıldırım Bas. Yay. Tük. LTD. ŞTİ isimli bayi şirketinin çalışanıdır. 

Şirketimizde de asla tasvip edilmeyen şiddet görüntüleri ile basına yansıyan söz konusu şahsın 3 ay önce işe alındığı ve iş akdine Yıldırım Ltd. Şti tarafından 28. 021.2021 tarihi itibariyle son verildiği bilgisi tarafımıza iletilmiştir. 

Kamuoyunun bilgisine saygılımızla sunulur. 

İhlas Pazarlama”