Vali Kübra Yiğitbaşı, makamında CHP heyetini ağırladı. CHP Milletvekilleri Burcu Köksal, Yüksel Özkan ile CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve yönetimini, ağırlayan Yiğitbaşı, ziyaret için teşekkür etti. CHP heyeti ise Vali Yiğitbaşı’ya başarılar diledi.

PARTİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA

CHP heyeti daha sonra İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

İlk olarak konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz basın toplantısın da Afyonkarahisar hakkında bilgiler verdi.

SORUNLARI BİLİYORUZ

Daha sonra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal söz aldı ve şunları söyledi: “CHP olarak sorunları biliyoruz. Hem Türkiye genlinde hem Afyon özelindeki sıkıntıları biliyoruz. Zaman zaman mecliste bu sorunları dile getiriyoruz. Seçim ne zaman olursa olsun ilk seçimde CHP iktidar olacak. Bütün sorunları CHP çözecek. Satır satır Türkiye’yi dolaştık. Afyon’da adım atmadık yer bırakmadım. Önümüzdeki dönem iktidar milletvekili olarak tüm sorunları inşallah birlikte çözeceğiz. Yolumuz açık olsun yolumuz aydınlık olsun. Yolumuz her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun"

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan’da şunları söyledi: “Burcu arkadaşım kürsüde de yürekli görüşme yapacağı zaman Cumhur İttifakının üyeleri strese girer. Burada da yürekli bir konuşma yaptı. Atatürk’ün çizdiği yoldan kesinlikle ayrılmadık. Yurtta sulh cihanda Sulh politikasını belirledik”

CHP HEYETİNDEN ECZACILAR ODASI’NA ZİYARET

CHP heyeti daha sonra eczacılar odasına ziyartte bulundu.