Kitap Fuarı ziyareti sonrasında Başkan Görgöz, şu açıklamalarda bulundu: 

ABİDOĞLU BİZE FUARI GEZDİRDİ

1 Eylül Cuma günü akşamı CHP İl Başkan Yardımcısı arkadaşlarımla birlikte, Afyonkarahisar kitap fuarını ziyaret ettik. Kitapçılarla görüştük, standları gezdik, dolaştık, alışveriş yaptık. Organizasyonu sağlayanlardan  Sayın Mehmet Abdioğulları, bize başından sonuna kadar eşlik etti, fuarı tanıttı. 

Kitap fuarının yeri iyi düşünülmüş. Alanın geniş olması, iyi tasarlanmış olması, satış standlarının arasındaki mesafe ve açık havada olması hepsi önemli değerler. 

KİTAPLAR ÇOK AZ KALMIŞ BU ÇOK GÜZEL

Biz akşam saat 18:00 de fuar alanındaydık. Gözle görülür bir hareket vardı. Saat 19:30 da ayrılırken hala veliler, öğrenciler geliyor ve hareket devam ediyordu. Standlardaki kitapların çok az kalmış olması, kolilerin boşalmış olması, kitap fuarının  başarılı olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum. Afyonkarahisar Fuarı’nın organizesinde emeği geçen Sayın Mehmet Abdioğulları ve Sayın Tahsin Külcüoğlu’na, lojistik ve servis desteği sağlayan Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na, bu organizasyonda isimleri geçmeyen gizli kahramanlarımız Afyonumuzun değerli iş insanlarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.