Seçim çalışmalarına Uzun Çarşı’da sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’a partisinin İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, GİK Üyesi ve İGM adayı Alper Yağcı ve beraberindeki heyet eşlik etti.  

“ESNAF MASASI KURACAĞIZ”

Burada konuşan Koçak, esnaf ve belediye işbirliğini geliştireceklerini ifade ederek, “Belediye olarak cezacı değil, eğitici tarafımızla hizmet vereceğiz. İşini doğru yapan esnafın her zaman yanında olacağız. Esnaf Masası ile sorunlarına anında çözüm bulacağız. Esnafı kepenk kapatmak zorunda bırakmayacağız” dedi.

“ESNAFA EĞİTİM VERECEĞİZ”

Koçak şehir esnafını güçlendireceklerini ve esnaf için kültürel-sosyal faaliyetler yapacaklarını söyledi. Esnafa belirli aralıklarla eğitimler vereceklerini ifade eden Koçak, gelişen ve büyüyen bir Afyonkarahisar’ı birlikte kuracaklarını sözlerine ekledi.

KEÇEDEN HEDİYE

Keçeci esnafından Koçak’a, keçeye işlenmiş isminin yazılı olduğu çerçeve hediye edildi.  Bu anlamlı hediye karşısında duygulanan Koçak: “Keçeci kardeşlerimin yüreğindeki sevgi bu, gönüllerindekini işliyorlar. Allah razı olsun. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Sizlere sahip çıkacağız ve her zaman destekçiniz olacağız” şeklinde konuştu.