Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Emin Güzbey, Canser Kuzu, Mehmet Abdioğulları, Muammer Türker, Galip Leblebicioğlu, Hakan Dilek ile gazeteciler katıldı.

“MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUZ”

Adaylık sürecinde Çetinkaya’ya başarılar dileyen Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar basın camiasının buluştuğu, ortak çatısı olan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Çıkmış olduğunuz hizmet yarışında birbirinden kıymetli adaylarla yarışacaksınız. Bu yarışta hem sizler için hem de memleketimiz için hayırlı olanı temenni ediyoruz. Bu seçim yarışının kazasız bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Sizlere de hizmet yarışında başarılar diliyoruz.” dedi.

“PROJELERİN YARIŞACAĞI BİR SEÇİM OLACAK”

Daha sonra konuşan Çetinkaya ise, basında birlikteliği sağlayan dernek yönetimini tebrik etti. Şehir hakkında kaygıları olduğunu ve bu kaygıları giderecek projeler oluşturduklarını belirten Çetinkaya şöyle konuştu:

“Ben güzel bir yarış olacağını düşünüyorum. Projelerin yarışacağı bir seçim olacağına inanıyorum. Bizim bir kavga, intikam derdimiz yok. Birini alt üst etme derdimiz yok. Kendi adıma konuşuyorum. Benim bir aşkım var. Şehrime olan sevdam var. Bu şehirle ilgili gelecekle ilgili kaygılarım var. Bu kaygılarımı giderecek projelerim ve niyetlerim var. Ülküm ve gayem var. Bu gayelerimizi hayata geçirmek için milletimizden yetki istiyoruz. Bize yetki verin size hizmet edelim.”

“AFYON BELEDİYELER BİRLİĞİNİ KURACAĞIZ”

Afyonkarahisar hakkında çok sayıda projesi olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Afyonkarahisar’ı büyük şehir yapacağız” dedi. Çetinkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Afyonkarahisar’ı biz büyükşehir yapacağız. Bunu yapabilmek için bir sürü proje var. Örneğin belediyeler birliğini kuracak. Burada herkesi kapsayan bir birliktelikten bahsediyorum. CHP’li, AK Partili, MHP’li belediyelerin buluştuğu Afyon Belediyeler Birliği’nden söz ediyorum. Bu birliği kuracağız. Ticaret ve Sanayi alanında kalkınacak vizyon projelerimiz var. Bunları zaman içerisinde açıklayacağız.”

“BASININ SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Afyonkarahisar basın camiasının sorunlarını bildiklerini ifade eden Çetinkaya, bu sorunları çözeceklerini, basın camiasına her daim destek olacaklarını kaydederek, “Afyonkarahisar basınının sorunlarını ve durumu biliyoruz. Tüzel kişilik olmuşsunuz. Allah nasip ederse o gün bizim karşımıza gelip oturun. Deyin ki; ‘Afyon belediyemiz basınımıza destek olsun.’ Bunun adı ne olabilir sizlerle değerlendirelim. Teklifleri getirin yapalım. Basının ortak söz sahibi olduğu bu kurum bize neyle gelirse, başımızın üstünde yeri var. Burada yalan söyleme şansım yok. Çünkü o gün geldiğinde yine kapımda sizler olacaksınız. Ve siz bunu bana hatırlatacaksınız. Halkla olan irtibat noktamız sizlersiniz. Bunda samimiyiz.” dedi.

Basın mensuplarının “Kendinize rakip olarak Sayın Mehmet Zeybek’i mi, yoksa sayın Mahmut Koçak’ı mı görüyorsunuz” sorusu üzerine konuşmasını sürdüren Fatih Çetinkaya, “Ben kendime rakip olarak kendimi görüyorum. Geçtiğimiz dönem az bir farkla kaybettiğimiz başkanlık görevini bu kez üstleneceğimize inanıyorum. Geçen seçimden bu zamana geçen süre içerisinde kendimize özeleştiri yapma imkanı bulduk. Sizlerin de açıkça göreceği şekilde geçmişte öyle ya da böyle düştüğümüz hataları, olumsuzlukları bu dönem yaşamamaya çalışacağız. Vatandaşımızla iç içe bir şekilde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilerek sona erdi.