Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından dernek binasında ağırlanan Başsavcı Çelenk ve Köken, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, gazilerimize de acil şifalar diledi. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çelenk ve Köken, dernek binasını gezerek şehit ve gazilerin fotoğraflarını inceledi.

“ŞEHİTLERİMİZİN TEMİZ RUHANİYETLERİNİ HİSSETTİK”

Ziyarette, anı defterine duygularını yazan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk;  “Bugün ki ziyaretimizde, Şehitlerimizin temiz ruhaniyetlerini hissettik ve yaşadık. Onların ölü olmadıklarını, diri olup, bizimle birlikte yaşadıklarını biliyoruz. Allah bizlere de onlar gibi Şehit olarak Rabbimizin huzuruna çıkmayı nasip etsin, mekanları cennet olsun. Rabbim şefaatlerine nail öylesin. Şehitlerimizin temiz ruhaniyetlerine yakışır bu ortamı sağlayan dernek başkanımıza ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

“ALLAH BİZİ ONLARA LAYIK OLMAYI NASİP ETSİN”

Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Fatih Serdar Köken ise anı defterine; “ Bu Millet için canlarını vererek hizmet eden Aziz Şehitlerimizin yaptıklarını ve bizlere emanet bıraktıkları bu vatanın kıymetini görev yaptığım her gün hiç unutmadım. Allah bizi onlara layık olmaya ve emanete sahip çıkmayı nasip etsin inşallah. Allah onlardan razı olsun. Mekanları Cennet olsun. Allah bu necip millete Kızılelma ülküsünde birleştirmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.