Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, olayın duyulmasının ardından hemen yettkilileri çağırdı. Vali Tutulmaz, İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı çağırarak derhal incelemelerin titizlikle yürütülmesi  talimatını verdi. Öte yandan vücutlarında yanıklar oluşan öğrencilerden patolojik örnekler alındığı öğrenildi. Bu örneklerin laboratuvarda incelenerek yanığın neden oluştuğu tespit edilmeye çalışılıyor.

SONUÇLAR PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

Aileler konuyla ilgili basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyerek, raporun çıkmasından sonra konuşacaklarını söylediler. Yapılan tahlillerin ardındna ortada suç yada suçlular var ise bu kişiler hakkında suç duyusunda bulunaklarını ifade ettiler. Çocuklardan alınan örneklerin laboratuvar sonuçlarınun pazartesi günü netleşeceği öğrenildi.

OKULUN KAPISINA KİLİT VURULMUŞ

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz,  süreci yakından takip ettiği söyledi. Vali Tutulmaz, olayın aydınlatılmasının ardından konunun kamuoyu ile paylaşılacağını vurguladı. Öte yandan polis hala okuldaki güvenlik kameralarını inceliyor.  Okula giden gazeteciler okul ana giriş kapısının asma kilitle kapatıldığını gözlemledi.