Geçtiğimiz günlerde Bolvadin ilçesine Basketbol kulübünü kuran Kaymakam Taner Bolat’a Basketbol sporuna verdiği ilgiden dolayı Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, İl hakem Kurulu üyeleri Ahmet Sarlık ve Dr. Mustafa Seçen makamında ziyaret ederek Basketbol sporuna katkılarından dolayı teşekkür ettiler.


DESTEĞE HAZIRIZ
İlçede  uzun yıllar sonra  basketbol sporunu yeniden başlatan kaymakam Bolat’a ilgisinden dolayı teşekkür eden Basketbol il temsilcisi Feyzullah Demirkale, “Bolvadin ilçesi her yönüyle gelişen bir ilçemiz. Başarılı sporcular çıkartmış olan ilçemizde  Basketbol sporunda da hem ilimizi  hemde ülkemizi başarıyla temsil edecek olan  yetenekli oyuncuların çıkacağına inancımız tamdır. İlçede Basketbol’ün gelişmesi için elimizden  tüm desteği vereceğiz.  Kaymakamlık ve Belediye ile işbirliği yaparak yaz döneminde ilçemizde 3x3 başta olmak üzere değişik turnuvalar düzenlemek istiyoruz. Basketbola  yeni başlayan geleceğin oyuncularını ziyaret ederek çalışmalarını yakından takip edip onlara sürprizlerimiz olacak.  Zaman zaman onlara misafir takımları getirerek  Dostluk müsabakaları düzenleyeceğiz.” 


ÇOK MUTLU OLDUK
Ziyarete teşekkür eden Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, “ İlçemizde genç nüfus oranımız fazla. Okullarda öğrenim gören öğrenci sayımızda fazla. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın sağlıklı sporu, sanata, kültürü seven kötü alışkanlıklardan uzak birey olmalarını istiyoruz. İlçemizde  futbol takımımız var. Sağ olsun belediye başkanımızın desteği ile Bal liginde lider durumdalar. Sezon sonunda hedefimiz 3. Lige yükselen kulüpler arasında yer almaktır. Basketbol’a ilginin olduğunu fark ettim. Hemen  bir kulüp kurduk. Çocuklarımızı  önümüzdeki sezon  lisanslı sporcu yaparak ilde düzenlenecek olan  alt yapı liglerine  katılarak gelecek  yılların büyükler liginde mücadele edecek olan ilçe takımımızı oluşturmak istiyoruz. Sizleri bu çalışmamızda  yanımızda görmekten son derece memnun olduk” dedi.