AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen beraberinde milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya ile Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ile birlikte Dinar, Evciler, Sandıklı, Şuhut ve Sinanpaşa belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İLÇELERİ ZİYARET ETTİLER

İlk olarak Dinar Belediye başkanı Nihat Sarı’yı ziyaret eden ve hayırlı olmasını dileyen heyet ardından da Evciler belediye başkanı Ali Dede Savaş’ı ziyaret etti. Daha sonra Sandıklı ilçesine geçen heyet ikinci kez üst üste seçilen belediye başkanı Mustafa Çöl’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Heyetin buradan sonraki ziyaret durağı ise Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman oldu. Son ziyaret durağı ise Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt oldu. AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i ve milletvekillerini belediye başkanlık makamlarında ağırlayan belediye başkanları nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

 

“SÖZLERİMİZİ TEK TEK NOT ALDIK”

 

Buralarda konuşan İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Seçim öncesi sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızı seçim sonrası da devam ettiriyoruz. Bir sonraki seçime şimdiden hazırlıklıyız. Vatandaşlarımıza verdiğiniz sözleri tek tek not aldık. Sizler artık rozetlerini çıkararak herkese hitap edecek şekilde çalışacak ve belediye başkanlığı görevini layıkıyla yapacaksınız. Projelerinizin takipçisi ve destekçisi olacağız. Kim halka neyi vaat ettiyse biz de o proje yerine getirilene kadar takip edeceğiz. Halkımız sizlere destek vererek PKK terör örgütü, Pensilvanya, FETÖ'yü, onların ağzıyla konuşanları sevindirmedi. Biz de halkımıza mahcup olmayacak, taleplerini dün olduğu gibi önümüzdeki beş yıl boyunca yerine getireceğiz” dedi.

 

KAPILARI SÖKENLER O KAPILARI TEKRAR TAKIYOR

 

Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise, isim vermeden İscehisar Belediye Başkanı DP’li Ahmet Şahin’e yüklenerek, “Zamanımızı boşa zaman geçirmeden, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Halkımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Şimdi önünüze yüz günlük plan hazırlayarak çalışmalarınıza başlayın. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarımızı dinleyin, dertlerine ortak olun ve sorunlarının çözümünde yanlarında olun. Birileri makam kapılarını söküyormuş. Bu tür popülist davrananların bir süre sonra o kapıları yeniden taktıklarına şahit oluyoruz. Biz kapımızı sökmüyoruz ama sonuna kadar da halkımıza açıyoruz. Bu yüzdendir ki halkımız her seçimde büyük destekler veriyor” diye konuştu.

 

“BİR YERDEN BAŞLAYIN”

 

Son olarak söz alan milletvekili Ali Özkaya da halkın teveccühü ile gelmiş olan AK Partili belediye başkanlarının yine halkın güvenine mazhar olacak görev ve sorumluluklarını yerine getireceklerini kaydetti. Özkaya, “Vatandaş size ‘benim ilçemi ancak sen yönetebilirsin’ diyerek oy veriyor. Siz de ilçelerinizin kalkınmasında, gelişmesinde büyük bir role sahipsiniz. Bu rolü de gerektiği gibi yerine getireceğinize güvenimiz tamdır. Halka vaat ettiğiniz projelerinize bir yerinden mutlaka başlayın. Görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.