Zafer Havalimanı 2012 yılında açılmıştı. Türkiye’nin ilk Bölgesel Havalimanı olarak hizmete giren Havaalanı, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet verecekti. Ancak havalanı bekleneni veremedi. Havalimanı için verilen yolcu garantisinin yanılma payı yüzde 95 oldu.  

20 MİLYON AVRO ÖDENDİ

Uluslararası Şeffaflık Derneği, Kütahya’da 2012 yılında açılışı yapılan Zafer Havalimanı’nı işleten şirkete, 20 milyon 855 bin avro 948 ödendiğini belirtmişti.

BİNALİ YILDIRIM KONUŞTU

Havalimanının açıldığı tarihte dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Binali Yıldırım, anaokulu açılışı için geldiği Afyonkarahisar’da bu havaalanının neden çalışmadığını açıkladı. Yıldırım, “Yoları bu kadar çok güzel yapınca insanlar Kütahya’ya gitmişken havaalanına gideceğine buradan devam edeyim İstanbul’a hemen varırım diye düşünüyor” dedi

AFYON’A 8 SAATTE GELEBİLDİM

Partinin kuruluşunu ilan etmek için Afyonkarahisar’ı seçmiştik. O gün ben İstanbul’dan Afyon’a ancak 8 saatte gelebildim. Bilecik üzerinden rampalarda kamyonların, tırların arkasından yavaş yavaş Afyon’a ancak gelebildim. O günler geride kaldı. Artık Ankara’ya iki saatten az bir sürede gidiliyor.

YOLLARI BU KADAR GÜZEL YAPINCA HAVA ALANI KULLANILMIYOR

İstanbul’a keza yine en fazla 3 buçuk saatte gidilebiliyor. O yüzden de Afyon Zafer Havalimanı da istediğimiz yoğunlukta çalışmıyor. Yoları bu kadar çok güzel yapınca insanlar Kütahya’ya gitmişken havaalanına gideceğine buradan devam edeyim İstanbul’a hemen varırım diye düşünüyor. 

VEYSEL BEY DEYİNCE AKLA SU GELİR

Yol medeniyet, su medeniyet. Su medeniyetinin memleketi Afyon. Veysel Bey deyince su akla gelir. O da beraber bakan olarak Başbakanlığımda bizimle çalıştı, Afyon için, ülke için, güzel hizmetler yaptı. Aynı şekilde milletvekillerimiz Afyon’un sorunlarını çok yakından takip ediyorlar, güzel hizmetler yapıyorlar.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...