Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına devam etti.Seçilmesi durumunda neler yapacağını anlatan Koçak,   “Allah sizlere alnımızın akıyla hizmet etmeyi nasip etsin.  Allah nasip ederse 31 Mart’ta belediyeyi birlikte devralacağız. Milletimize yakışan, vatandaşımızla kucaklaşan, milletin sesine kulak veren bir belediyeyi birlikte kuracağız. Afyonkarahisar’da yeni bir belediyecilik dönemini başlatacağız. Her konuda yeniliklerle geliyoruz.”

“SOSYAL YARDIMLAR ARTACAK”

Seçilmesi durumunda sosyal yardımları artıracaklarını söyleyen Koçak, “Sosyal yardımları attıracağız ama bunu insanları belediye önüne, valilik önüne çağırıp da yapmayacağız. Biz belediye olarak vatandaşımızın kartlarına yardımları yükleyerek ihtiyaçları olan ürünleri almalarını sağlayacağız. Bizim için önemli olan halkımızı desteklemek. Okula giden öğrencilerimize ulaşım desteği vererek ailelerin maddi anlamda yükünü azaltacağız. Her mahalleye kreş açarak okul öncesi eğitime destek vereceğiz. Afyonkarahisar’ da ki dar gelirli ailelerimizin evlatlarının da en az benim kadar iyi yerlere gelebilmeleri için çalışacağım ve her zaman arkalarında duracağım” dedi.

“PIRIL PIRIL MAHALLELER İNŞA EDECEĞİZ”

Doktor olarak şehrin sorunlarını çözeceklerini söyleyen Koçak, “Ben bir doktor olarak çevre temizliği, havanın temizliği, suyun kalitesi ve temizliğine dikkat ederim. Vatandaşımızın yaşayabileceği pırıl pırıl mahalleler inşa edeceğim. Mahallelerimizi parklarla donatacağım. Büyük parklarla ailelerin zevkle vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturacağım” ifadelerini kullandı.