Başkan Zeybek açılışta şunları söyledi: 

3 hafta önce yüz yüze eğitim başlandı. Belediye olarak öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıldı. Bu eğitim öğretim yılının kesintiye uğramadan başarılı bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz. Bu hafta başı itibariyle üniversitemizde yüz yüze eğitimler başladı. Bize bir talep geldi. Çorba ikramı yapılabilir mi denildi. Bizde lokum ve çorba ikramında bulunduk. Bir buçuk yıllık ara öğrencileri okuldan soğutmuş. İnşallah bununda kazasız belasız tamamlanmasını istiyoruz.

DÜNYA MOTOKROS YARIŞLARINA 150 BİN KİŞİ GELDİ

Dünya Motokros Şampiyonası’nı kazasız belasız atlattık. Aldığımız tepkiler çok olumlu. Festival şeklinde yaptığımız organizasyonda 100 bin katılımcı olabilir demiştik. 150 bini geçtiği tespit edildi. En büyü sevincimiz ne bir tartışma ne bir kavga ne de bir ahlaksızlık olmadı. Emniyet kuvvetlerimiz ciddi tedbirler aldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimizden değil çevre illerden ve yurt dışından gelenler böyle bir organizasyonu hiç bir yerde yaşamadıklarını ifade ettiler. 

KİTAP FUARINA DÖRT GÜNDE 40 BİN KİŞİ GELDİ

Peşinden Kitap Fuarı düzenleyelim dediler. Belediye olarak bizde buna destek verdik. Çok geniş katılımlı bir Kitap Fuarı düzenlendi. İlk dört günde 40 binin üzerinde katılımcı olduğunu söylediler. Yayın evleride buradan çok memnunlar. Kitap satışlarında da ciddi manada hareket olduğunu söylediler. Önümüzdeki yıllarda da Afyon’da olacaklarını ifade ettiler. 

ARAP BOKS TURNUVASI KASIM AYINA ERTELENDİ

Önümüzdeki Gastronomi festivalimiz var. Buraya 35’e yakın ülkenin büyükelçileri katılacak. Ekim ayı sonunda da Arap Boks Turnuvası düzenleyelim diye düşünmüştük. Ciddi bir yol katettik. 50’nin üzerinde bir sporcu katılacak. Bunu Kasım’ın 15’ine öteledik. Bunu o zaman gerçekleştireceğiz. Afyon’a da tanıtım noktasında ciddi katkı sunacak. 

BETÜL ÇAVDAR’A BİR CUMHURİYET ALTINI

Toplantıda Tokyo Paralimpik Oyunları’nda tekvandoda gümüş, daha sonrasında Avrupa Şampiyonu olan Meryem Betül Çavdar’a bir Cumhuriyet Altını ödülü verilmesi için karar alındı.