Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslar, Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesinde akşamları verilerek personellerimizin Kuran-ı Kerim’i öğrenmeleri, bu konu hakkında eksikliklerini kapatmaları amaçlanıyor.

Başkan Mustafa Çöl’ün katıldığı derslerin birlik ve bütünlük içerisinde çok güzel geçtiğinin altını çizen personellerimiz, Kuran-ı Kerim öğrenmelerine vesile olan Başkan Mustafa Çöl’e, Hayrat Vakfına ve öğretmenlerimize teşekkür ettiklerini altını çizdiler.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Belediye olarak görevlerimizin başında vatandaşlarımızın istek, dilek ve taleplerini yapmanın yanı sıra personellerimizin de maddi, manevi sorunlarını çözmek, hemşehrilerimize hizmet için daha verimli olabilmek adına onların eksikliklerini gidermek en büyük arzumuzdur.

Bu sebeplerden dolayı gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu duymaktayız. Spor faaliyetleriyle bedensel olarak yaptığımız formun şimdide Kuran-ı Kerim dersleriyle İslami konularda personelimizin eksikliğini gidermek, unutmuş olanlara bilgilerini tazelemek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Ben bu bağlamda bizlere desteklerini esirgemeyen Hayrat Vakfı’na teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” İfadelerine yer verdi.