Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahalarının kamp için gelen spor kulüplerine kullandırılması karşılığı alınacak ücretlerin tespitinin görüşüleceği toplantıda gündeme alınacak  maddeler şu şekilde…

GÜNDEME ALINACAKLAR

03-01- Belediyemiz yemekhanesinde uygulanan fiyat tarifelerinin yeniden belirlenmesi hakkında teklif.

04-02- Belediyemiz tarafından işletilen Millet Caddesinde (Uzun Çarşı) uygulanan fiyat tarifelerinin ve kapalı otoparklardaki bisiklet abonesi fiyat tarifesinin belirlenmesi hakkında teklif.

05-03-Belediyemize ait Kia Sorento marka 2011 model aracın Bayat Belediyesine hibe edilmesi hakkında teklif.

06-04- Belediyemize ait bazı gayrimenkullerinin satışı bu hususta encümene yetki verilmesi hakkında teklif.

07-05- Mülkiyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne ait, İlimiz Ali Çetinkaya Mahallesi, 20 Ada, 1 Parsel ve 21 Ada, 46 Parseldeki toplam 35.909,59 m2 lik alanın “Millet Bahçesi” amaçlı olarak Belediyemizce kiralanması, bu hususta yapılacak olan sözleşme/protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.

  TRAFİK KOMİSYONU RAPORLARI

08-06-Erkmen Kasabası ile Afyonkarahisar arasında çalışan D4 Yetki Belgeli araçların güzergahlarında değişiklik yapılması hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.

09-07- Kayadibi, Hacı Cafer, Kasımpaşa ve Hattat Karahisar Mahalle Muhtarlarının Harbiş Minibüsleri güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.

10-08- Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan geleh hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.

11-09- Uydukent Minibüs Durak Başkanı Osman BULAŞ’ın Uydukent-Ekspres Hattı güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.

   ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİFLERİ

12-10- Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet ÖZKAYA ile Fatih Minibüs Durak Başkanı Şükrü KARAGÜL’ün mahalle sakinlerinin talep ve istekleri doğrultusunda Fatih Minibüsleri güzergahında değişiklik yapılması ile ilgili talepleri hakkında teklif.

13-11- Karşıyaka Minibüs Durağında Yıldız BALKAN adına kayıtlı 03 M 0138 plakalı hattın Belediye Başkanlığınca uygun görülen başka bir minibüs durağına aktarılması talebi hakkında teklif.

14-12-Karşıyaka Minibüs Durağında Hüseyin BALKAN adına kayıtlı 03 M 0133 plakalı hattın Belediye Başkanlığınca uygun görülen başka bir minibüs durağına aktarılması talebi hakkında teklif.

15-13- Özdilek Minibüsleri 2. Hat İsmet İnönü Caddesi güzergahının yeniden belirlenmesi talebi hakkında teklif.

16-14-Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif.

17-15- Zabıta Hizmetleri Destekleme Derneğine ait Ford Tourneo Marka 2015 model kamyonetin Zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemizce hibesinin kabul edilmesi hakkında teklif.

    BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU RAPORLARI

18-16- İlimiz Merkez, Erenler (Kumartaş) Mahallesi, 160 Ada, 51 Numaralı Parselin doğusunda bulunan tescil harici olan yere mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

19-17-İlimiz Merkez, Yenice Mahallesi, 363 Ada, 1 Numaralı Parsele mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

20-18-İlimiz Merkez, Fatih Mahallesi, 2325 Ada, 16 Numaralı Parselin güneyinde bulunan tescil harici olan yere mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

21-19- İlimiz Merkez, Fatih Mahallesi 4655 Ada, 1 Numaralı Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

22-20- İlimiz Merkez, Akçin (Veysel Karani) Mahallesinde bulunan 2. Küçük Sanayi Sitesi işyerlerinde ön bahçeye yapılacak kapalı sundurmaların şeklinin revize yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

23-21- İlimiz Merkez Orhangazi (Çetinkaya) Mahallesi 2914 Adanın olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

24-22-İlimiz Merkez, İnaz (Demirçevre) Mahallesinin olduğu bölgede imar plan tadilatı yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.

     İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİFLERİ

25-23-İlimiz Merkez, Çetinkaya (Osmangazi) Mahallesi 925 Ada, 1 Nolu Parselin yapılaşma şartının belirlenmesi hakkında teklif.

26-24- İlimiz Merkez Ataköy Mahallesi K25D01B3C Pafta üzerindeki yolun imar planı ile kadastro uyumsuzluğunun giderilmesi için imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.