Ankara yolu üzerinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Afyonkarahisar eski milletvekili Sait Açba, Afyon Orman İşletme Müdürü Esat Şimşek, Memur-Sen Afyon Şube Başkanı Abdulkadir Hız, AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Afyon Şube Başkanı Nevzat Karakoçan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“3 MİLYAR AĞAÇ DİKTİK”

Ağaç dikmenin önemine değinen Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Öncelikli olarak ağaç dikim törenimizin hayırlı olmasını diliyorum. Hükümet olarak da bugüne kadar Bakanımız Veysel Eroğlu’nun da çok büyük katkılarıyla Türkiye’de yaklaşık 3 milyar adet ağaç diktik. Ormanlar, yol kenarları, camiler, okul bahçeleri gibi birçok yeşil alan yaptık.  Biz şöyle düşünüyoruz, biz atalarımızdan emanet almadık bu devleti, biz torunlarımızın emaneti olarak görüyoruz. İnşallah bu amaç doğrultusunda çocuklarımızın torunlarımızın yaşayabileceği yeşil alanların, doğal alanların çok sayıda olmasını önemsiyoruz” diye konuştu.

“BİR TARAFTA BEKASINI BİR TARAFTA BELAMIZI İSTEYENLER VAR”

Etkinlikte konuşan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Dün gerçekleştirilen Ankara mitinginde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi bir tarafta ülkenin belasını isteyenler bir tarafta da bekasını isteyenler var. Bu millet bugüne kadar AK Partiye vermiş olduğu desteklerden dolayı daima ülkenin geleceğini, vatanımızın birliğini ve beraberliğini seçmiştir. İnşallah 31 Mart’ta da tine ülkemize, bayrağımıza, sahip çıkacak ve AK Partimize destek olacaktır” dedi.