Afyonkarahisar’da genel bayramlaşma 5 Haziran günü yani bayramın ikinci günü Taş Medrese’de saat 11’de gerçekleşecek. Bayramlaşmanın ikinci durağı ise 12.10’da Huzurevi ziyareti ile devam edecek. 12.50’de İl Emniyet Müdürlüğü, 13.30’da ise İl Jandarma Komutanlığı’nda görevi başındaki askerle ile bayramlaşılacak. Protokol saat 17’de Sultandağı ilçesinde 18.15’de ise Çay ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşılacak.

 

ÜÇÜNCÜ GÜN YOĞUN

Bayramın üçüncü günü ise ilk durak Başmakçı olacak. 10.30’da başlayacak bayramlaşmadan sonraki durak Dazkırı olacak. Saat 13.30’da ise bayramlaşmanın adresi Evciler olacak. Daha sonra ise Dinar, Sandıklı ve Hocalar ilçelerinde bayramlaşma töreni gerçekleşecek.


 

ZİYARET EDİLMEDİK İLÇE KALMAYACAK

7 Haziran günü ise bayramlaşmanın ilk adresi Çobanlar ilçesi olacak. Saat 10’da başlayacak programın ardından heyet 11.15’de Bolvadin’de olacak. 13.45’de Emirdağ’da ki bayramlaşma töreninden sonra Bayat ve İscehisar ilçeleri ile bayramlaşma programları tamamlanacak. 8 Haziran günü ise Şuhut, Sinanpaşa ve İhsaniye ilçelerinde bayramlaşma programları düzenlenecek.