Başkan Zeybek’in söyledikleri şöyle: 

BAĞKUR BİNASI YIKILACAK, MEKANİK OTOPARK YAPACAĞIZ

Bu sene alt yapı ve üst yapıdaki ihalelerimizin yoğun olduğu bir yıl olacak. Alt geçiti ihale ettik. Üst geçiti ihale ettik. Engelsiz gastronomi merkezinin ihalesini yaptık. Eski Bağkur Binası’nın yerini satın aldık. Boşaltma işlemi yapıldı. Oraya mekanik otopark yapacağız. Yap işlet devret modeliyle. 

TELEFEFİK KONUSU

Teleferik noktasında biz danışman bir firmadan yardım aldık. Ciddi firmalar olduğunu söylediler. Yakında ihaleye çıkmayı düşünüyoruz. Şayet olmazsa belediye imkanlarımızla kendimiz yapmayı düşünüyoruz. 

KREŞ KONUSU

Devlet hastanesi yakınlarına kreş sözümüz vardı. Sağlık İl Müdürlüğü ile görüştük. 450 kişilik kreş yapma sözümüz var Projeler bitti. Sağlık Bakanlığı’ndan tahsis yazısı bekliyoruz. Yazı gelince ihaleye çıkacağız. 

YONCAALTI CAMİ’NİN ARKASINA PAZAR YERİ VE OTOPARK YAPACAĞIZ

Yoncaaltı Cami’nin arkasında Afyon’un mimarisine uymayan bir bina var. İnşallah orayıda yıkıp Yoncaaltı Cami’nin dokusuna uygun, Ankara Ulus’taki gibi haftanın 7 gün açık bir pazar yeri yapmayı düşünüyoruz. Anıtlar Kurulu’ndan yıkım yetkisi geldi bugün yarın başlayacağız. Buranın altınada 750 araçlık bir otoparkda yapacağız. Nefis bir otopark yapacağız.