2 yıl önce Türkiye Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in arasının açıldığı “şehitler takvimi” olayı bu sene tatlıya bağlandı. Kumartaşlı ve Başkan Zeybek kameralar karşısına birlikte geçerek “Şehitler Takvimini birlikte hazırladık” dedi. 

BEYAZ TÜRKLER VAR

Takvim dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şunları söyledi:”2022 Yılı Şehitler Takviminin basımını tamamladık. Bugün itibariyle kardeşlerimize teslim edeceğim. Keşke bu hadiseler hiç yaşanmasaydı. 350 şehidimizin resmi bu takvimde var. Tabi bu menfur terör hadiseleri keşke hiç olması diyoruz ama maalesef ülkemizde güzel topraklarımızda cennet topraklarımızda huzur vermemeye and içmiş şerefsizler var. Beyaz Türkler diye adlandırılan bir grup var. Boğazda oturup ülkenin kaymağını yiyip her türlü terör örgütünün arkasında olan, Türkiye Türklere bırakılacak kadar değersiz ülke değil diyorlar. Bu millet bir oldukça bunu başaramayacaklar bunu kendileride biliyor. Son yıllarda teröre ciddi darbe vuruldu. İnşallah terör belasından kurtulacağız. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık afiyet ve mutluluk diliyorum.” 

KUMARTAŞLI’DAN ‘2023’DE TAKVİMİ MEVCUT FOTOĞRAFLARLA YENİLEYELİM’ TEMENNİSİ

Daha sonra konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise şunları söyledi: “Vatan için bayrak için şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bize düşen onların manevi hatıralarını yaşatmaktır. Bu anlamda 10 yıldır Afyonkarahisar Belediyesi tarafından basılan bu yıl 11’nci basılan Şehitler Takvimini teslim aldık başkanımızdan. Bunu camiamıza dağıtacağız. İbrahim babamız yanımızda üzülerek onun evladınıda buraya koyduk. İnşallah 2023’e mevcut resimler ve sayılarla takvimi yenileriz, memleketimize şehit gelmez.”